23948sdkhjf

Sørg for de rigtige faciliteter til motorshowet

Hvis du står for et stort motorshow, så er der visse ting, der skal være styr på. En af dem er ordentlige forhold for dine ansatte, så de har mulighed for at spise og sove. under ordnede forhold. Det kan også være nødvendigt med nogle toiletvogne, hvis disse faciliteter ikke findes i nærheden.

Det er der god mulighed for at løse via en skurvogn eller skurvogne. Der findes et utal af forskellige typer af skurvogne, så man næsten kan sætte dem sammen til at dække mulighederne i et hus. Et par eksempler er:

  • Beboelsesvogne
  • Kølevogne
  • Toilet- og badvogne

Der er også mulighed for at få specialdesignet en skurvogn, hvis du har specielle ønsker, måske en sauna på hjul. Du kan se vores udvalg af skurvogne til salg her og tage et kig rund på hjemmesiden for at se, hvilke forskellige muligheder vi tilbyder indenfor skurvogne.

Skurvogne som toilet faciliteter

Der er ikke noget værre end at være til at show og så skulle gå rigtig langt for at finde et toilet, eller at der i det hele taget er så få toiletter til rådighed, at du skal stå i en lang kø for at komme til, du går måske endda glip af den del af showet.

En fordel ved f.eks. toiletvognen, er, at den er lavet så den er let at gøre ren og at du ikke behøver at placere den ved et afløb eller en kloak. De findes også i forskellige størrelser, så der er mulighed for at placere toiletter forskellige steder.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du så rent praktisk transporterer dem frem til din plads, så er de bygget så de kan spændes efter en personbil. Du skal selvfølgelig lige tjekke, hvor stor vognen er i forhold til, hvad du, ifølge dit kørekort, må kører med at trailer, så du ikke overtræder færdselsreglerne.

Lease og leje

For mange kan det måske være i overkanten at købe en skurvogn, her er der også muligheder for at lease en i længere perioder, så der er måske mulighed for at finde en løsning, der passer til dig og dine behov.

Så hvis du er i gang med at arrangere et motortræf eller et andet bilshow, hvor du har brug for god plads og ikke lige kan placere det ved let tilgængelige faciliteter, så kan skurvogne måske være en del af løsningen.

Send til en kollega

0.031