23948sdkhjf

Sikkerhed på farten: Beskyt medarbejdertelefonerne, når I arbejder remote

Annonce fra Telenor

I en stadig mere mobil arbejdsvirkelighed er det afgørende at beskytte vores mobile enheder, når vi arbejder remote i toget, flyet eller måske på en café. Der er stor frihed i at arbejde remote, men der kan også være større risiko for cyberangreb og datatyveri, hvis ikke vi tager vores forholdsregler. Uanset hvor vi befinder os, er sikkerheden på vores enheder afgørende for at sikre, at vores arbejde forbliver beskyttet og fortroligt. Læs med her på siden og få gode råd til din sikkerhed.

Opdater enhedens software og brug antivirusprogrammer

For at beskytte dine mobile enheder mod hacking under remote arbejde, er det vigtigt at opdatere din enheds software regelmæssigt. Opdateringer indeholder ofte vigtige sikkerhedsrettelser, der forhindrer angreb og sårbarheder. Du kan også investere i nogle pålidelige antivirusprogrammer, som kan registrere og blokere potentielle trusler – hvilket hjælper med at skabe en stærk forsvarslinje mod cyberangreb - og de skal selvfølgelig også holdes opdateret.

Implementer stærke adgangskoder

Du bør altid sikre dine enheder med komplekse og unikke adgangskoder. Undgå enkle eller lette koder, som nemt kan gættes og find helst på nye koder, hver gang du skal oprette et password.. Overvej også at aktivere to-faktor-autentifikation, hvor du udover din adgangskode også skal bekræfte din identitet på en anden måde. Dette skaber et ekstra beskyttelseslag, der gør det langt vanskeligere for hackere at få adgang til dine enheder.

Undgå offentlige netværk

Under fjernarbejde er det fristende at tilslutte sig de offentlige wifi-netværk, men disse kan være usikre og sårbare over for angreb. Brug hellere internetdeling fra din mobil. Hvis du ikke har andre muligheder end at benytte dig af det offentlige netværk, så undgå at udføre følsomme opgaver, som eksempelvis at logge ind på dine bankkonti eller virksomheds- og kundedata. Du kan også overveje at bruge en VPN- eller VDI-tjeneste, der krypterer din forbindelse og giver dig ekstra beskyttelse.

Investér i Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management er en klog investering for at beskytte dine enheder på farten. MDM giver dig mulighed for nemt at administrere software, apps og sikkerhedsindstillinger på mobile enheder. Dette inkluderer også muligheden for at fjernstyre og slette data fra medarbejdertelefoner i tilfælde af tab eller tyveri. MDM Basic fra Telenor Erhverv er en effektiv løsning, der giver dig kontrol over virksomhedens data og beskytter mod uforudsete hændelser.

Ved at implementere disse trin kan du nemt styrke sikkerheden på dine mobile enheder, uanset hvor du arbejder. Hvis du ønsker en mere omfattende sikkerhedspakke med flere funktioner, kan du også overveje Enterprise Mobility Management (EMM), der giver endnu større kontrol over enheder og data. Find den sikkerhedsløsning, der passer til dig hos Telenor Erhverv.

Send til en kollega

0.062