23948sdkhjf

Derfor er et vejhjælpsabonnement en god investering

Annonce fra Skorstensgaard

Vejhjælp er en service, der tilbyder assistance, når du har problemer med dit køretøj på vejen. Det kan være alt fra en flad dæk, en motor, der ikke vil starte, eller en låst bil. I disse tilfælde kan det være en stor fordel at have et vejhjælpsabonnement. Hvad enten du er privat bilejer eller erhvervsdrivende, kan et vejhjælpsabonnement give dig ro i sindet og sikre, at du kan få hjælp, lige når du har brug for det. Og det er også en meget god idé, da visse vejhjælpsvirksomheder oplyser, at de hjælper en bilist videre på de danske veje hvert andet minut.

Et vejhjælpsabonnement består af en bred vifte af tjenester, såsom trækketjenester, batteriservice, vejhjælp og dækreparation. Det kan spare dig for tid og penge, hvis du skulle have brug for hjælp på vejen. Du behøver ikke bekymre dig om at finde en mekaniker eller en anden løsning, da hjælpen allerede er på vej til dig og din privatbil eller firmabil. Desuden kan nogle vejhjælpsplaner tilbyde ekstra fordele, såsom rabatter på hoteller, udlejningsbiler og andre tjenester.

Det er især surt, hvis man som privat bilejer er taget på kør selv-ferie i udlandet og ikke kan køre videre, fordi bilen er gået i stå. Det betyder en masse spildte penge og feriedage, der sagtens kunne være undgået, hvis man fik bilen tjekket på et værksted, inden man kom af sted.

Men med vejhjælp kan du altså være sikker på, at du altid kan få hjælp, uanset hvor du er, og hvad problemet er. Derfor er det en god idé at undersøge forskellige vejhjælpsabonnementer og finde det, der passer bedst til dine behov som privat bilejer eller virksomhedsejer, inden uheldet er ude.

 Mange fordele, når du tegner et vejhjælpsabonnement som erhvervsdrivende

I Danmark er det som erhvervsdrivende meget almindeligt at tegne et vejhjælpsabonnement til firmabiler, så man er dækket i tilfælde af uheld eller motorproblemer. Det sker typisk igennem bilforsikringen. Man kan også tegne et separat vejhjælpsabonnement hos en af de private vejhjælpsudbydere, hos en interesseorganisation såsom FDM og Dansk Autohjælp, eller sågar hos bilforhandleren.

Endelig kan man tegne et abonnement hos visse autoværksteder. Et af dem er værkstedskæden Skorstensgaard. De tilbyder gratis vejhjælp til private bilejere, der har fået serviceret deres bil på et af deres 22 autoværksteder, samt til virksomheder, som er medlem af Skorstensgaard Erhverv.

Med Skorstensgaard Erhverv får du som erhvervsdrivende gratis vejhjælp hele døgnet rundt. Det betyder, at din bil fragtes gratis til et af Skorstensgaards værksteder. Deres gratis vejhjælpsservice til firmabiler gælder blandt andet ved motorstop, batteriproblemer, punktering, trafikskader, tyveri eller indbrud i bilen, brug af forkert brændstof, og endda også hvis du er løbet tør for brændstof midt under kørslen.

Læs mere om Skorstensgaard koncernen på deres hjemmeside www.skorstensgaard.dk eller på deres Wikipedia-side.

Send til en kollega

0.031