23948sdkhjf

Klar til Trackdays? Se her hvordan du kan få din bil klar!

Har du drømt om at teste både din bil og dig selv på en racerbane? Så kan det være at Trackdays er et koncept som er helt perfekt til dig. Trackdays er nemlig en af de helt store muligheder for at få lov til at give den gas på en bane med sin bil, og virkelig prøve at udleve de helt store racing drømme.

Der er plads til alle typer af biler til Trackdays, fra de vildeste racerbiler, performance gadebiler og helt almindelige gadebiler som kan give den gas.

Efter det er blevet lovligt for politiet at konfiskere biler ved hvad der kategoriseres som vanvidskørsel, er Trackdays også blevet et bedre og mere sikkert alternativ, til hvis du gerne vil udfordre dig selv på vejen og se hvordan din og din bils performace er på banen. Der er derfor, der er rigtig mange til Trackdays der benytter sig af muligheden for at se hvordan de kan få max performance ud af deres bil, og få en masse fedt udstyr installeret på deres biler, i jagten på de bedste tider.

Denne udfordring har Boosted Magazine i samarbejde med Nardocar taget op, hvor de har gjort en Golf 5 GTI klar til at yde max performance til Trackdays. Hele bilen bliver gennemgået fra ende til anden, og får blandt andet skiftet til en fed Bilstein B16 undervogn, Milltek udstødning, V-Maxx bremser, Ta-Technix Air Intake, APR Pendulum og meget mere.

Hele projektet er blevet filmet fra start til slut, og du kan se de tre videoer om projektet her. Her kan du få en idé om hvordan processen med at opbygge en bil så den er klar til Trackdays foregår, hvad du skal overveje at kigge efter i en bil, og selvfølgelig hvor fedt det er at se sit projekt i action på banen.   

Drømmer du om at få en bil klar til Trackdays?

Hvis du har gået og drømt om at få en bil med på Trackdays, men måske har haft behov for teknisk vejledningen eller hjælp til montering - så er der gode nyheder. Nardocar.dk står klar til at hjælpe dig fra start til slut med at opbygge din helt egen Trackday bil, eller måske en performance gadebil. 

Nardocar kan rådgive dig til at finde de bedste stumper og dele, stille op med den bedste tekniske viden og bestille delene hjem for dig til de bedste priser. Sidst men ikke mindst, har Nardocar et professionelt værksted til rådighed hvor de kan montere alt for dig, så din bil kan blive et bæst til Trackdays.

Send til en kollega

0.032