23948sdkhjf

Sådan tjekker du standen af din bil

Man bør til enhver tid holde øje med sin bil og være opmærksom på potentielle problemer for at undgå at udsætte sig selv og andre passagerer for fare.

Nogle problemer er naturligvis større end andre, og derfor er der også nogle, der bør klares med det samme, inden man kører videre i bilen. Der kan også være problemer, der ikke nødvendigvis haster, og som man eventuelt kan løse selv eller med hjælp fra en ven.

Start med polstringen
Bilens polstring kan lige umiddelbart virke til at være en bagatel, når det kommer til, at du skal tjekke bilens overordnede stand. Dog er det vigtigt at sikre en god og holdbar polstring for at undgå, at skidt, snavs og især fugt trækker ind i bilen. Ved at have den rette polstring og undgå for meget fugt undgår man også, at fugten lækker til bunden af bilen, som kan have dyre og uønskede konsekvenser, da en lækage kan resultere i både rust og korrosion.

Hos Bilmaatteronline.dk er der bilmåtter til samtlige bilmærker i samtlige modeller, og det vil derfor være nemt for dig at finde bilmåtter, som beskytter din bils polstring på en optimal måde. Da bilmåtterne er skræddersyede, skal du heller ikke være bekymret om, at de skrider og bevæger sig rundt under kørslen.

Bagagerummet
Selvom man ikke opholder sig i bagagerummet, er det stadigvæk vigtigt at tjekke standen i bilens bagerste rum. En bagagerumsbakke vil ligesom bilmåtterne beskytte bilens polstring. Der er et stort udvalg af bagagerumsbakker og -måtter, og du vil derfor også kunne finde en, som både passer til bilen og til det formål, som dit bagagerum typisk tjener. Har du en hund, som du transporterer i bilens bagagerum, vil det give god mening at vælge bagagerumsmåtte ud fra det.

Anvender du derimod primært bagagerummet til indkøbsvarer, vil formålet være et andet, som også kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning omkring din bagagerumsmåtte.

Kontakt din mekaniker ved selv små problemer
Nogle ting vedrørende bilens stand kan man se med det blotte øje, mens andre kræver professionel hjælp. Udover det rutinemæssige synstjek af din bil bør du til enhver tid også kontakte en mekaniker, hvis du har en idé om, at noget ikke er, som det skal være. På den måde har du mulighed for at imødekomme problemet og slippe med en beskeden udgift, inden problemet udvikler sig og bliver til en stor udgift, som du kunne have undgået.

Luft i dækkene
Før du begiver dig ud på en længere køretur, er det vigtigt med luft i dækkene. Har du en ny bil, er der stor chance for, at bilen advarer dig og oplyser om, når der mangler luft i dækkene. Hvis ikke din bil er udstyret med sådan en funktion, er det vigtigt, at du selv kontrollerer luften i dækkene i ny og næ. For at måle lufttrykket skal du blot finde en luftkompresser på en tankstation – er lufttrykket for lavt, kan du fylde luft på med det samme.

 

 

 

Send til en kollega

0.046