23948sdkhjf

Har du brug for at købe en firmabil?

Nogle gange har man som firmaejer brug for at anskaffe en firmabil, som man kan bruge til firmarelaterede ærinder rundt om i byen. Det er eventuelt også en bil, som dine arbejdere kan bruge, hvis de har brug for det.

Læs med her for at se, hvilke ting du skal overveje i forbindelse med dette.

Tænk langtidsholdbar
Hvis du gerne vil have fat i en firmabil, så handler det virkelig om at tænke i langtidsholdbare modeller. Det handler om at tage et fornuftigt økonomisk valg, hvor bilen kan holde i så lang tid som muligt. Det handler ikke nødvendigvis om at finde frem til den flotteste model på markedet for tiden.

Hvis man ikke har så meget forstand på biler, så kan det være en god ide at undersøge dette nærmere, før man går i gang med at købe en bil til firmaet. På den måde kan du nemmere undgå at blive snydt for dine penge nede ved bilhandleren.

Hvis du har en mekaniker i dit netværk et sted, så kan du eventuelt også række ud til ham eller hende. Mekanikeren vil med garanti have nogle ideer om, hvilke mærker der er de bedste – og hvilke modeller du helt skal undgå.

Overvej leasing
Det kan også være en god ide at overveje erhvervsleasing, hvis du ikke lige føler du har pengene til at gå ud og købe en firmabil. Det kan jo være en større udgift for firmaet og hvis der ikke er råd til det, så er det jo bedre at lade være.

Men samtidig kan det nogle gange bare være nødvendigt for bilens drift, at man har en bil, som man kan køre rundt i. Og det er her at erhvervsleasing kan være en god løsning.

Skal det være en elbil?
Det er også en god ide blot at overveje, hvorvidt din firmabil skal være en elbil. Det er jo en type bil, som du både kan lease men også købe til firmaet.

Fordelen ved at købe en elbil er, at det sender et meget godt signal til dine kunder. Flere og flere danskere går op i at foretage klimavenlige handlinger og de ser også gerne, at firmaer også tager ansvaret for klimaproblemerne. Det kan derfor stille dig i et meget positivt lys, hvis du har en elbil at køre rundt i.

Det er dog vigtigt, at bilen kun bliver brugt inde i byerne, hvis det er en elbil. Den skal trods alt oplades i ret lang tid, hvis den skal ud på de store strækninger. 

Send til en kollega

0.078