23948sdkhjf

Et hektisk arbejdsmiljø skal helst være i lyddæmpende lokale

Helt fra vi gik i folkeskole, eller måske endda børnehave, har det været en uomtvistelig sandhed, at de høje dB nedsætter koncentrationen.

Det er meget simpelt sværere at koncentrere sig om arbejdet, hvis der er høje lyde, stemmer, skænderier, råb, grin og maskinerne i kantinen, der forstyrrer vores arbejde. Det er her særligt det konstant høje lydniveau, som giver udfordringer. Løsningen for mange virksomheder er lydisolerede glasvægge.  

Højtråbende møder, som ikke forstyrrer
Stemmerne, grinene og eventuelle lydklip kan være høje og meget forstyrrende til diverse møder, hvilket forstyrrer den afdeling, der deler væg med mødelokalet. Det kan give anledning til sure miner, irritation og forringet arbejdskvalitet. Alt dette kan ske, uden at de ansatte måske er 100 % bevidste om, at deres irritation eller nedsatte arbejdskvalitet kommer af lydene fra mødelokalet. Disse kan være helt glemte, når den ansatte skal formulere sine holdninger til arbejdsmiljøet i virksomhedens spørgeskema.

Indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri
For rigtig mange virksomheder, organisationer, institutioner osv. vil løsningen derfor være bare at installere glasvægge fra DEKO på chefens eget initiativ. Glasvæggene har et hav af fordele. De giver lydisolering uden at mørklægge rummene. De kan give mulighed for smarte foldevægge, som kan åbne rummene, når de store møder skal tages. De er brandsikre. Og så ser det bare professionelt ud, når glasvæggene er sat op på kontoret.

Det kan være en faktor, at glasvæggene fjerner øjets fokus, når de ansatte kan se deres medarbejde til møderne. Dog er det hurtigt noget, man vænner sig til. Ofte vil åbenheden, som glasvæggene tilbyder, gøre et mere indbydende indtryk på de ansatte. Læg hertil, at det generelt er støjen, der generer os på arbejdspladsen, ifølge DR.dk.

Udnyt pladsen og åbenheden
Indretningsentreprenører vil desuden kunne hjælpe jeres institution eller virksomhed med at understøtte det effektive arbejde yderligere. Hovedentreprise og totalentreprise kan være store initiativer, som giver jeres virksomhed, organisation eller institution et bedre udgangspunkt til at yde mere effektivt arbejde. Det kan være udvidede lokaler, der giver mere rum og mulighed for mere koncentreret arbejde.

Hvis du ikke kan se den forandring i virksomhedens vægge og rum, som kan skabe en bedre og øget arbejdskoncentration, så betyder det ikke, at den ikke er der. Det kan være nemmere at få øje på, hvis man tages i hånden af erfarne og dygtige entreprenører, som kender vores kontor-, erhvervs- og institutionsbyggerier til hudløshed.

Rammerne sættes for effektivt arbejde
Som chef for en virksomhed, organisationen eller institution må spørgsmålet altid være: Hvordan skaber vi resultater, og hvordan gør vi det i et sundt arbejdsmiljø? De lydisolerede glasvægge er en af svarmulighederne her. De giver et mere gennemsigtigt, overskueligt og rart klima på et kontor eller institution.

Vi skal kunne se hinanden, selv når mødet er i gang ved siden af, fordi de lukkede døre helt naturligt sætter fantasien i gang og afskærmer medarbejderne fra hinanden. Og vi skal kunne arbejde med lydisolerede lokaler. Fordi vi fra barndommen ved, at det ikke er til at bygge et sandslot eller lægge et puslespil, når de høje lyde i børnehaven fjerner vores koncentration.

Send til en kollega

0.031