23948sdkhjf

Klinke- og flisearbejde til perfektion

Kalenderen siger 2021, og vi er atter påbegyndt et nyt år. For mange betyder det ændringer og forbedringer - slankekuren er sat i gang, der ryddes op i garderoben og måske trænger huset også til en kærlig hånd.

 Er sidstnævnte tilfælde kan du i denne artikel blive klogere på, hvordan du kan friske din bolig op med nye klinker eller fliser. 

De små detaljer 
De fleste af os ønsker et hjem, som er indbydende og vedligeholdt. Selvom hækken er klippet og væggene nymalet, kan forældet eller manglende klinker få huset til at virke ufærdigt. Du har sikkert hørt det mange gange før, men ofte er det de små detaljer som kan gøre en stor forskel. Fliser og klinker er med til at definere et rum. Det kan være på badeværelset, i bryggerset, i køkkenet og både på væg og gulv. 

Med tiden kan fliser og klinker revene, særligt i det område, hvor man bader - eksempelvis i brusekabinen, kan der forekomme revner og huller. Som boligejer bør man derfor være opmærksom på, at vedligeholde disse såvel som boligens øvrige rum. 

En kunst at vælge de rigtige fliser 
Taler vi om fliser eller klinker i køkkenet, badeværelse og bryggers kan det nærmest være en kunst at vælge de helt rigtige. På trods af rummets størrelse kan det hurtigt blive en kompleks opgave at udføre, derfor er det vigtigt at vælge fliser eller klinker med henblik på en lang levetid. Fliser og klinker findes i dag i et væld af forskellige farver, materialer og kvaliteter. Selvom det kan være fristende at vælge fliser i farver og forskellige mønstre, bør du forinden overveje, hvorvidt dette passer med boligens omgivende design. 

Inden du træffer dit endelig valg, kan du med fordel søge inspiration flere steder og eventuelt bestille forskellige farve- og materialeprøver med hjem, således du kan vurdere, hvorvidt disse skaber samspil med hjemmets øvrige rum. 

Professionel hjælp 
At lægge fliser kan hurtigt blive en kompliceret opgave, som i mange tilfælde kræver en fagmand for et ensartet og flot resultat. Mangler du en murer i Hobro til flisearbejde, kan du med fordel kontakte Aut. Kloak og Murermester Finn Sørensen, som er specialister i klinke- og flisearbejde. Deres professionelle fagmænd gennemgår forinden enhver opgave grundigt projektet, og kommer gerne med forskellige løsningsforslag, som du måske ikke selv har tænkt på.

Send til en kollega

0.05