23948sdkhjf

Utraditionel investering i usædvanlige tider

Investeringsmarkeder har altid været præget af en vis uforudsigelighed og flere gange af deciderede krak.

I takt med at regeringer og økonomiske vismænd har fået større fokus på- og erfaring med at forudse og forhindre ustabile markeder, kan vi i dag heldigvis føle os relativt trygge ved at investere, så længe vi gør det smart og sørger for at sprede risikoen med en bred investeringsportefølje.

Når man taler om investering, er det første man forbinder det med ofte de traditionelle aktier og obligationer, som de fleste investeringsporteføljer er bygget op omkring. I fremgangstider er aktier som regel altid en sikker og god investeringsform med gode afkastmuligheder. Men i mere ustabile tider, kan det med fordel betale sig at se lidt bredere på de investeringsmuligheder, mere utraditionelle markeder tilbyder for at opnå et tilfredsstillende afkast.

Et investeringsmarked vendt på hovedet
Med coronas indtog på verdensscenen blev vores adfærd og forbrugsmuligheder fuldstændigt forandret fra den ene dag til anden. Pludselig blev vores samfund lukket ned, vi skulle blive hjemme og kunne hverken handle i butikker eller flyve afsted på ferie, som vi var vant til.

Det påvirkede os naturligvis fundamentalt, men også de virksomheder der blev allerhårdest ramt af den nye virkelighed, som corona bragte med sig, kunne pludselig se deres værdi og potentiale styrtdykke. Samtidig ændrede vi som private forbrugere vores prioritering og forbrugsmønstre ved at tilpasse os til den nye virkelighed. Pludselig blev boligmarkedet rygende varmt, onlinesalget boomede og lokal turisme fik et tiltrængt boost. Samtidig led de lidt mere traditionelle virksomheder, der ikke havde så gode muligheder for at tilpasse sig de ændrede markedsforhold, hårdt under den nye situation. Især fly- og turistbranchen. Og mange selskaber så deres ellers stabile aktiekurser styrtdykke.

Alternative investeringer giver tryghed i et turbulent marked
Disse ændrede markedsvilkår har samtidig været med til skabe nye investeringsmuligheder, som man hos fondsmæglerselskabet Investering & Tryghed betegner som alternative investeringer. Alternative investeringer er kendetegnet ved ikke at være baseret på aktier, obligationer eller valuta, men i stedet at fokusere på investering i for eksempel ejendomme, infrastruktur eller måske noget så usædvanligt som kunst og vin.

Alternative investeringer er ofte kendetegnet ved at være en noget længere investeringsform end traditionelle investeringer. Til gengæld tilbyder de et større potentiale for at opnå et relativt højt afkast og en større risikospredning, da der typisk investeres i meget diversificerede markeder.

Uvildig rådgivning med kunden i fokus
Ønsker du rådgivning om dine investeringsmuligheder, står I&T klar til hjælpe. I&T er et uafhængigt fondsmæglerselskab, hvilket betyder, at de ikke er ejet af en bank eller har indgået kommisionsaftaler med andre virksomheder. Deres rådgivning vil derfor altid være 100% uvildig. Derudover baserer selskabet sine honorar på, hvordan din formue udvikler sig. Det betyder, at du altid har fuldt overblik over, hvad du betaler for rådgivning og formueforvaltning. Selskabet er specialiseret i at rådgive indenfor langsigtede investeringer, for at sikre tryghed for sine kunder og langsigtede afkastmuligheder. Sidst men ikke mindst er rådgivningen altid individuel og skræddersyet til netop dig som kunde med fokus på din risikovillighed.

Send til en kollega

0.032