23948sdkhjf

Din guide til valg af vinterjakke

Det kan være en besværlig og dyr affære at købe en ny jakke, der er brugbar til de kolde måneder.

Det er ikke mindst på grund af det danske og drillende vejr, hvor vi aldrig kan vide med sikkerhed, om vi får en uge med tøsne eller flere måneder i et klima, der føles som en ferie på Antarktis. 

I denne artikel bliver du klogere på de tanker, som du med fordel kan gøre dig inden, at du sætter kortet på dankortterminalen. 

Formål? 
Ligesom mange andre forbrugskøb er det en god ide, at du overvejer, hvad din nye vinterjakke skal bruges til. Vinterjakker kommer i et hav af forskellige styles og ligeledes funktioner, derfor kan formålet med jakken lettere afgøre hvilken slags vinterjakke, der skal varme dig. 

Det kan være let at stirre sig blind på en jakke, der vil være smuk til en kølig vinterdag med et tilhørende halstørklæde, men så snart sneen falder, bliver du drivvåd. Har du en hverdag, hvor dine timer udendørs er minimale? Så vil du uden problemer kunne købe dig en vinterjakke, der vinder på udseende, men taber under en sneboldkamp. 

Er du en af de mange mennesker, der ikke kan stå for skiløb i vinterhalvåret? Så skal du have en vinterjakke, der er vandafvisende. Der findes flere forskellige typer af jakker til ski, men du kan med fordel vælge en tyndere og vandtæt vinterjakke, hvor du selv kan regulere varmen og åndbarheden.

En vinterjakke til flere sæsoner 
Hver eneste sæson kommer der en ny farvetone, der udmærker sig. Det kunne eksempelvis være et farvestrålende print, der skaber blikfang. Det kan synes som en rigtig god ide, at du får skabt misundelige blikke, mens du bevæger dig rundt i bybilledet eller på en piste på skiferien.

Det kan dog være, at du skal overveje, om designet er ligeså smart i den næste sæson. Vinterjakker bliver ofte brugt flere år af gangen, derfor vil et mere tidløst design øge chancen for, at du også føler dig godt tilpas året efter.

Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du skal købe en ny vinterjakke efter en sæson, derfor kan du gøre klogt i at gøre dig nogle overvejelser inden dit næste køb. Jakker fra brands som Signal og Soya Concept er typisk meget tidløse og kan bruges sæson efter sæson. Se mere på Knud-eshop.dk.

Send til en kollega

0.046