23948sdkhjf

Er du også forelsket i denne lækre, elektriske familiebil?

Det forstår vi godt! Volkswagen har lanceret en elektrisk bil, der kan opfylde de fleste privatbilisters behov. VW ID.3 er årets bil i 2021. Du får simpelthen rigtig meget elbil for pengene.

ID.3 er Volkswagens første bud på en 100 procent elektrisk bil, og de er kommet rigtig godt fra land. Bilentusiaster og motorjournalister er enige om, at VW ID.3 er en bil, vi kommer til at se rigtig meget på de danske veje i fremtiden. Det er en bundsolid bil, der viser at det er sjovt at være miljøansvarlig.

Elbiler kan betale sig
En ny, lækker elbil kan betale sig både for din privatøkonomi og for klimaet. Du kan spare mange penge på benzin og afgifter. Derfor kan det være fornuftigt at skifte din benzin- eller dieselbil ud med en elbil, men måske er du lidt usikker på, hvordan det er at køre elbil? Hvis du ikke er helt klar til at springe ud som elbilsejer, kan du få lov at afprøve en VW ID.3 på abonnement.

Den folkelige elbil
VW ID.3 imponerer bilanmeldere med detaljer, der gør din hverdag lettere. Der er ikke sparet på intelligente features, som giver dig lidt overskud. Du kan eksempelvis opkoble din VW ID.3 med din smartphone. Så kan du holde øje med batteriets ladetilstand og bilens rækkevidde fra et cafébord.

Appen har også den lækre funktion, at du kan sætte varmen på i bilen, mens du drikker kaffe ved køkkenbordet. Så har bilen den perfekte temperatur og er allerede afrimet, når du skal køre på arbejde en vintermorgen. 

Kan du køre på ferie i en elbil?
Med VW ID.3 er svaret ja. Mange er dog bekymret for rækkevidden af en elbil. De første elbiler havde kort rækkevidde, og der var ikke mange ladestandere. Begge dele er ved at ændre sig. Elbiler er fremtidens køretøj. Rækkevidden for VW ID.3 er op til 415 km, det er dog afhængigt af vejr- og vejforhold. Med en VW ID.3 bliver du en del af et europæisk ‘charge’-fællesskab, der hedder We Charge, der hjælper dig med at lokalisere steder hvor du kan oplade din elbil. Så kan du trygt tage familien med på klimavenlige eventyr. 

Hvis du ikke er interesseret i at investere i en bil, men omvendt ikke kan undvære en bil i din hverdag, så kan Dribe hjælpe dig. Dribe forhandler et bilabonnement til dig, der har et skiftende behov, når det kommer til biler, og som samtidig ikke ønsker at føle sig bundet til én bestemt bil. Med et bilabonnement hos Dribe er der 30 dages binding, så du kan i princippet skifte bil hver måned. Du betaler et fast beløb om måneden og skal hverken tænke på service, vinterdæk, forsikring, afgifter eller lignende. Volkswagen ID.3 er netop blevet en del af sortimentet, så prøv den i en uge - eller så længe du vil. 

Send til en kollega

0.032