23948sdkhjf

Sådan får du det flotteste hus på vejen

Er du husejer, ved du at vedligeholdelse tager tid. Vores hjem skal være indbydende - inde såvel som udendørs, derfor skal hækken klippes, ukrudtet skal fjernes og indkørslen skal fejes.

I en travl hverdag med mange gøremål er det ingen skam, hvis vedligeholdelse ikke står øverst på prioriteringslisten, når man har fri. Heldigvis er der hjælp at hente, og i denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du nemt kan vedligeholde og forbedre facaden på dit hus. 

Flot og forbedret facade med vandskuring 
Træt og gammelt murværk kan få selv det flotteste hus til at synes slidt og ufærdigt. Trænger murværket på dit hus til en kærlig hånd, bør du overveje vandskuring. Vandskuring er en super effektiv proces, hvor du med forholdsvis få midler kan opnå et flot og holdbart resultat. Kort fortalt er vandskuring en facadebehandling, hvor der anvendes et tyndt lag mørtel, som herefter skures jævnt. Herved kan boligens mursten ofte ses under det påførte lag, hvilket giver pæne strukturer. Synligheden af stenene kan variere alt efter den ønskede effekt.

Har du mod på det, kan du selv kaste dig ud i at vandskure facaden på dit hus. Dog følger der en række overvejelser, inden du går i gang med projektet. Først og fremmest bør du overveje, om du har kompetencerne til det. Der er meget, som kan gå galt og er du først gået i gang med vandskuring, er det svært at fortryde. Dernæst bør du sætte dig ind i forberedelserne inden vandskuring. Inden du begynder processen skal murværket klargøres. Dette betyder at revner og dårlige sten skal være udbedret, inden du går i gang. Derudover er det vigtigt at murværket forinden er rengjort, hvis du vil sikre et flot resultat med vandskuring. 

Professionel hjælp 
Ønsker du at give husets facade nyt liv, men synes du at vandskuring lyder som en uoverskuelig opgave, kan du søge professionel hjælp. Vil du være sikker på et misundelsesværdigt resultat, kan du med fordel kontakte UC Facaderenovering. UC Facaderenovering varetager opgaver relateret til vandskuring af hus i Aalborg, Nørresundby, Aabybro samt resten af Nordjylland.

Send til en kollega

0.031