23948sdkhjf

Nu kan små firmaer også få kassebiler til flådepriser

Hvis du har et nyopstartet firma, kan det være nødvendigt at anskaffe en firmabil, så du lettere kan komme rundt.

Hvis du eksempelvis er murer eller håndværker, er det nødvendigt med en firmabil, så du kan fragte både dig selv og dit værktøj ud til dine kunder. Men hvis dit firma er nyopstartet, er det ikke sikkert, at økonomien lige rækker til at købe en ny firmabil, for det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. I stedet kan du med fordel overveje leasing af varevogn eller erhvervsleasing, da du her sparer nogle penge ved ikke at købe. Læs med herunder for råd og vejledning, hvis dit firma overvejer at lease en kassebil.

Fordele ved erhvervsleasing
Erhvervsleasing har flere fordele. Eksempelvis slipper du for at betale for de renter og gebyrer, der forekommer ved et bilkøb. Selvom du er registreret som bruger af bilen, er det leasingselskabet, som står som ejer. Derfor kommer du heller ikke til at hæfte for eventuelle værditab ved bilen, når du afleverer den igen efter endt leasing. Derudover giver leasing dig muligheden for altid at køre i en nyere og moderne bil, og det gælder også varevogne til firmabrug.

Overvej dine behov
Når du står med et nyopstartet firma og skal bruge en firmabil, skal du først og fremmest overveje, hvilke krav du har til bilen. Sæt dig grundigt ind i, hvilke behov du har, når du skal bruge erhvervsleasing, så du er sikret de bedst mulige arbejdsforhold, når du skal køre ud til forskellige kunder. Først når du grundigt har overvejet, hvilken slags bil du er på udkig efter, kan du begynde at søge efter dine muligheder på internettet. Der findes mange forskellige steder, hvor du kan erhvervslease varevogne, så her handler det også om at undersøge forskellige tilbud, så du ikke kommer til at føle dig snydt.

Hvilken kassebil passer til firmaet?
I forlængelse af ovenstående er det vigtigt også at overveje, hvilken slags bil du gerne vil have, og hvad den skal indeholde. Hvor meget skal du køre i bilen, hvor mange passagerer skal der være plads til, og hvor meget værktøj har du brug for at transportere? Når du har gjort dig disse overvejelser, er det bare med at komme ud og prøvekøre forskellige varevogne, så du kan finde ud af, hvad der passer bedst til dig og dit firma.

 

Send til en kollega

0.062