23948sdkhjf

Få hjælp til tilbagebetaling af lån

Hvis du har en virksomhed, som låner penge ud til forbrugere, kan du let støde på problemer, hvis folk ikke er villige til at betale tilbage.

Det kan være en stor udfordring for din forretning, da det er en nødvendighed for, at du kan få lidt ud af de penge, du låner ud. Derfor er det en god idé at gøre noget ved sagen, hvis du oplever, at nogle folk ikke betaler deres lån tilbage.

Hvis du gerne vil have hjælp til at få de penge tilbage, som nogle skylder dig, kan du gøre brug af Debtia.dk, som er et inkassofirma, der ordner alle dine inkassosager. De sørger for at yde en professionel og ordentlig service, som med sikkerhed kan skaffe dig dine penge tilbage. De har stort fokus på at skabe en god kommunikation med lånerne, da der ikke er noget ønske om ubehagelige henvendelser. Derfor har de også skabt en effektiv kommunikationsmodel, som virker. Du behøver ikke selv stå med pinen, når det kommer til at skaffe de penge retur, som folk skylder. Ved at bruge Debtia.dk bliver det hele lidt nemmere, og du slipper for den stress og mavepine, som følger med, når der skal rykkes i folk.

Kan man genkende en dårlig betaler?
Det kan være svært for dig som udlåner at genkende en dårlig betaler fra begyndelsen. Det er derfor mange ender med kunder, som ikke betaler deres gæld tilbage. Der er dog nogle ting, du kan prøve at være opmærksom på eller nogle tiltag, du kan indføre, hvis du vil undgå dårlige betalere.

Som en ting, kan du naturligvis altid ekskluderer tidligere kunder, hvis du ved, at de er dårlige betalere. Det kan være en fordel at holde styr på dem, som du har mistanke til eller ved er ude på at snyde. Her kan du for eksempel holde en liste over folk, som enten slet ikke betaler tilbage, eller som har tendenser til at være meget forsinkede med betalingen.

En anden ting, som kan være en hjælp til at holde dårlige betalere væk, er ved at nægte lån til folk, som er registreret i RKI. Det er en god indikator for, at disse er dårlige betalere og tidligere har taget lån, som de ikke har tilbagebetalt. Der kan selvfølgelig være andre grunde til, at nogen er havnet i RKI også men som hovedregel, bør du undgå disse typer.

Send til en kollega

0.031