23948sdkhjf

Hvad får du i et dykkerur?

Tjek tilbud på Citizen og Seiko dykkerure

Hvad med et nyt dykkerur – enten til at erstatte det gamle armbåndsur, du har på til daglig, eller til brug ved fridykning? Selvsagt er det ved dykning, at dykkerur har deres force, da de foruden at kunne vise klokkeslæt under vandet også kan alarmere dig, når du når en bestemt dybde, når du stiger for hurtigt op, når du har været under vandet et vist antal minutter osv.

To kendte mærker inden for dykkerure (og ure generelt) er de japanske producenter Seiko og Citizen. Seiko dykkerure byder ind med ekstra robusthed, mens Citizen dykkerure har rigt detaljerede designs og masser af praktiske features, der er nyttige for dig, som elsker at dykke.

Tjek udvalg i robuste Seiko dykkerure
Tjekker du udvalg i Seiko dykkerure igennem, vil du finde et par træk, der giver mærkets ure en unik profil. Safirglas bliver fx brugt til rude i visse af deres urkasser, hvilket tåler op til fire gange så hårdt et stød som mineralglas, der er standarden. Mineralglas er i øvrigt omkring 30 gange stærkere end akrylglas, hvilket siger noget om, hvor overlegent safirglas rent faktisk er.

Af Seiko ure til dykkere er dem i Prospex-serien værd at fremhæve, da dykkerure under Seiko Prospex, der blander analog tidsvisning med et digitalt display, giver dig datofunktion samt et stopur, en såkaldt kronograf, oveni. Alt dette gør Seiko til et eftertragtet og velkendt mærke.

Højteknologiske Citizen dykkerure
Hvad Citizen angår, sidder mærket inde med flere højteknologiske dykkerur, herunder deres JP2000-80E-dykkerur, der kendes under navnet ”Pingo” og er det bedst sælgende dykkerur i verden. Dette ur rummer både dybde- og dykkeralarmer til at fortælle dig, hvornår du har nået en bestemt dybde, og hvornår du har været under havoverfladen i et bestemt stykke tid.

Datalog til at holde styr på data fra dine sidste dyk rummer uret også, og med en vandtæthed på 20 ATM er du sikker på, at dykkeruret i praksis aldrig kommer ned, hvor det ikke kan bunde.

Slip for at skifte batterier i dit dykkerur
Udover det nævnte kan forskellige teknologier fremhæves, der også kan få betydning for, hvilket ur du vælger. Flere dykkerure fra Seiko kommer med soldrevet urværk, der til nød kan holdes i gang med kunstigt lys. For Citizens vedkommende sørger deres Eco-Drive-teknologi for at give dig et miljøvenligt urværk mellem hænderne, der ikke kræver batteri for at fungere.

Send til en kollega

0.047