23948sdkhjf

Gør som mange andre danskere: byg et nyt typehus fra bunden

Typehuse er et populært valg for mange danskere - og med god grund. Du får nemlig mulighed for at vælge imellem et større katalog af færdige projekter, som sikrer dig en bolig med både funktionalitet og kvalitet i højsædet.

Et af de typehuse, du kan vælge imellem, er en såkaldt funkisvilla. En funkisvilla er en boligtype, der tager udgangspunkt i funktionalismen, der var en stilperiode inden for arkitekturen tilbage i 20’erne og 30’erne. Karakteristikaene ved denne byggestil er et minimalistisk, stilrent design med fladt tag og lige linjer. Det passer derfor ind i samtlige omgivelser.

Hvorfor vælge en funkisvilla?
Der kan være mange gode grunde til at vælge en funkisvilla som dit kommende typehus, når du skal bygge nyt:

Maksimal udnyttelse af hver kvadratmeter - den moderne form med lige linjer formår virkelig at gøre det muligt for dig at udnytte rummene på bedst mulig vis, så du kan indrette det med mindst muligt spildplads til følge.
Elegant og minimalistisk udseende - det tidløse design gør, at denne hustype aldrig går af mode. Se bare på, hvordan den funktionalistiske stil vandt frem på ny tilbage i 70’erne, og hvordan den gør det igen i dag - med endnu nyere og bedre materialer.
Funktionalitet i hverdagen - arkitekterne har taget højde for, at husene skal give dig de bedste rammer i en travl hverdag. Derfor er husene praktiske ned til den mindste detalje, så du får et hjem, der er nemt at vedligeholde i en travl hverdag. Af samme grund er de også populære for børnefamilier.

Når du vælger en funkisvilla, skal du være opmærksom på, at den typisk udelukkende bygges som et hus i 1-plan. Du kan dog sagtens finde projekter i lignende stilistik, der vil det dog ikke længere være muligt at have det karakteristiske flade tag, som er hovednerven i byggestilen.

Tag ud og bliv klogere på dine boligdrømme
Man kan hurtigt komme til at stirre sig blind på diverse hjemmesider, og derfor kan det være givende at komme ud og se nogle af de fysiske udstillinger, som mange forhandlere tilbyder potentielle kunder. Det giver dig en unik mulighed for at se og udforske mange forskellige typehuse, samtidig med at du bliver klogere på, hvad du egentlig kan få for pengene. Så hiv en formiddag ud af kalenderen og tag din familie med dig ud på udstilling.

 

Send til en kollega

0.046