23948sdkhjf

Find den rigtige varmepumpe

Er du ved at bygge nyt, og skal have fundet den helt rigtige varmeløsning, eller skal du bare have skiftet din gamle varmeløsning til en ny?

Der findes et væld af muligheder når det kommer til varme, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvad der passer bedst til din situation. En varmepumpe er en super god og energieffektiv løsning. Men hvilken varmepumpe skal du vælge? Er du i tvivl om hvilken type varmepumpe der vil passe bedst til dit behov, så læs videre her, og find ud af fordelene ved de forskellige typer af varmepumper.

Jordvarmepumpe
Er du ved at bygge helt fra bunden, kan det måske bedst svare sig for dig, at investere i en jordvarmepumpe. Det er selvfølgelig også en mulighed hvis du blot vil have skiftet dit nuværende varmeanlæg, dette kræver blot lidt mere arbejde. En jordvarmepumpe bruger den varme fra solen, som er oplagret i jorden, til at varme dit hus op. Det er en billig og energieffektiv løsning, som samtidig nedsætter dit CO2-udslip med op til femoghalvfjerds procent i forhold til andre opvarmningsmetoder. Systemet kræver ingen vedligeholdelse og har en rigtig lang levetid, hvilket betyder at jordvarmepumpen hurtigt vil have tjent dine etableringsomkostninger ind igen.

Luft til vand-varmepumpe
En luft til vand-varmepumpe genbruger varmen i udeluften til både at opvarme din bolig og dit brugsvand. Her er igen tale om en energieffektiv løsning, som også er miljøvenlig, idet den gør brug af vedvarende energi til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Også denne varmepumpe har en lang levetid og vil derfor hurtigt tjene sig selv ind igen. I modsætning til jordvarmepumpen, kræver luft til vand-varmepumpen ikke særlig meget plads, og er derfor en god løsning, hvis du ikke har en så stor grund. En af de rigtig store fordele ved denne varmepumpe er, at det er en totalløsning, som både opvarmer din bolig og dit brugsvand, så du kan have en overskuelig og samlet varmeløsning.

Boligventilationsvarmepumpe
Boligventilationsvarmepumpen kombinerer varmekilde og ventilation i én smart løsning. Her genbruges varmen i huset frem for at sende den ud i naturen. Denne varmepumpe sørger både for at give varme til din bolig og dit brugsvand, og er altså en totalløsning ligesom luft til vand-varmepumpen. Boligventilationsvarmepumpen sørger for et godt indeklima, ved konstant at ventilere luften indenfor. Dette betyder en nedsætning af kondensproblemer og risiko for skimmelsvamp og husstøvmider. Også denne pumpe benytter sig af vedvarende energi, og er dermed en miljøvenlig løsning, som også er god ved din pengepung grundet dens energieffektivitet. Pumpen har også en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse.

Send til en kollega

0.031