23948sdkhjf

Har du styr på din bil?

Om du lige har købt bil for første gang, eller om det blot er blevet tid til at få sig en ny bil, så er det en god ide at tegne en forsikring for den.

Som bilejer er der både forsikringer du er lovpligtig til at have, og nogle der er smarte at overveje, hvis nu uheldet skulle være ude. Og det er ikke kun en god ide at tænke over, hvilke forsikringer du burde få, men også prisen på forsikringer fra forskellige udbydere. Du kan finde dig en billig bilforsikring, der dækker det, der er nødvendigt for, at du som bilejer kan færdes i trafikken og samtidig føle dig tryg blandt de andre bilister.

Køber du bil for første gang?
Hvis du er ung og har fået skrabet nok penge sammen til at købe dig en bil, skal du tænke over, om du vil bruge penge på de tillægsforsikringer, der findes udover ansvarsforsikringen, som du er lovpligtig til at have. Hvis du vil undgå at bruge en masse penge på ekstra forsikringer, så kan du med fordel investere i en brugt, men god og sikker, bil. Oveni dette er det, også for vante bilejere, en god ide årligt at tjekke din bilforsikring. Forsikringsmarkedet ændrer sig som så meget andet hele tiden, og der kan være mange penge at spare ved at tjekke op på det en gang imellem.

Hvorfor det er smart med tillægsforsikringer
Har du været lidt rundt omkring på bilmarkedet de sidste mange år, og har du valgt at investere i en dyr bil, kan det være en god ide at købe forsikring udover den lovpligtige ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker nemlig ikke skader på din egen bil. Her vil en kaskoforsikring hjælpe dig. Skulle du være så uheldig at blive skadet i en ulykke, dækker hverken ansvars- eller kaskoforsikringen skader på din egen person. Derfor kunne man overveje en førerulykkesforsikring. Hvis du er meget på farten og generelt færdes meget i trafikken som bilist, så kan en vejhjælpsforsikring måske komme dig til gode. Skulle du bryde sammen på landevejen eller punktere på vej til arbejde, kan du hurtigt få vejhjælp.

I sidste ende drejer det sig om, at du skal tænke over nogle ting, inden du køber forsikring. Hvor meget bruger du din bil? Hvor langt kører du normalt? Og hvor mange penge har du råd til at bruge på dine forsikringer?

Send til en kollega

0.032