23948sdkhjf

Sådan kan du gøre miljøet en tjeneste, når du skifter bil.

Genbrug og bæredygtighed lyder ikke umiddelbart som noget, du kan finde i bilbranchen.

Men det er faktisk ret synonymt med hinanden, især når du vælger at benytte en autoophugger, når din bil har udtjent sit formål, og skal skrottes.

Denne artikel giver dig et indblik i, hvordan autoophug gør bilbranchen meget grønnere.

Skrot er godt
Rigtig mange biler, der bliver sendt til skrot, har faktisk yderst mange funktionsdygtige reservedele. Når du vælger at skrotte din bil, kan en autoriseret autoophugger gennemgå alle bilens reservedele inden skrotningen foretages. På den måde er det muligt at gemme og videresælge disse reservedele, såfremt kvaliteten stadig er i orden, så de kan blive genbrugt og udleve deres fulde udbytte.

De eftertragtede reservedele gemmes
En autoophugger sørger for at finde og beholde de eftertragtede reservedele, så de kan genbruges og dermed ikke går til spilde og der ikke skal produceres nye reservedele af samme slags.

Slut med dårlig samvittighed ved skrotning af din bil
Din bil behøver ikke at være ved at falde fra hinanden, før du kan skrotte den. Hvis du mener, at den er for dyr for dig, hvis du er blevet træt af modellen, eller hvis den har mindre skader, så skal du ikke have dårlig samvittighed over, at sende den til skrot. Du skåner stadig miljøet i og med, at autoophuggeren tager de funktionsdygtige reservedele ud, og sørger for, at de bliver genbrugt.

Det er altså kun de dele af bilen, der slet ikke kan genbruges, der skrottes.

Autoophug i Nordjylland
Så hvis du ønsker at skrotte din nuværende bil, kan du gøre dette med rigtig god samvittighed.

Du kan finde autoophug i Nordjylland ved at trykke på linket, så du kan bidrage til, at gøre bilbranchen grønnere sammen med Hobro Autogenbrug. Virksomheden er ISO 14001- certificeret, hvilket betyder, at deres hovedfokus ligger på genbrug og miljø - du kan ikke vælge en grønnere virksomhed, når du skal skrotte din bil. Sådan gør du miljøet en kæmpe tjeneste.

Send til en kollega

0.031