23948sdkhjf

Lækker pizza til ethvert behov.

Der er mange grunde til at springe på pizza;

Man har tømmermænd fra byturen og kan ikke overkomme at lave mad, det har været en lang dag på jobbet og man har ikke nået at holde frokostpause, eller – den mere kendte – det er lønningsdag og det skal fejres med en lækker pizza og en kold cola.

Ligesom mange veje fører til rom har mange grunde ført sultne danskere til pizzeriaer rundt i landet. I København har Pico Pizza stået klar med åbne døre for at glæde københavnere der er klar til at sætte tænderne i et fyldigt og sprødt stykke pizza.

Når pris og kvalitet stemmer
Mange pizzeriaer har desværre en større opfattelse af deres produkter end hvad de kan lægge i en pizzabakke. Mens man skulle tro at enhver ville kunne lægge dej med fyld i ovnen og ud ville komme en lægge, smagfuld og frisk pizza hvor du kan holde den i skorpen og stykket kan holde sig nogenlunde oppe uden dejen er tør og kedelig, så vil man kunne finde steder der leverer resultater der er præget af en form for masseproduktion, ingen fokus på kvalitet og alligevel forventer at kunne tage 80 kroner for det.

Her skiller Pico Pizza sig ved at sikre sig at kvaliteten for det første er i orden, men også at man får så meget smag i sin pizza at man med garanti vil komme igen efter mere. Ikke nok med at du er garanteret en sprød bund, så vil den også være luftig og med en lille røget smag fra ovnen, der giver oplevelsen et ekstra touch.

At man giver den sådan en ekstra skalle, illustrerer passion for sit arbejde, og det smitter af på oplevelsen for det enkelte køber.

Bredt udvalg til enhver smag
Mange pizzasteder kan godt lide holde sig klassisk. En pizza med skinke og ost, en pepperoni pizza, den omdiskuterede Hawaii pizza osv. Det er meget godt at holde sig til det klassiske, men det gør også at stederne huskes alene for blot at være bedre end de andre på det ene punkt.

Her har Pico Pizza valgt at give den en ekstra skalle. Selvfølgelig skal du kunne komme til et af de bedste pizzasteder i hovedstaden og have muligheden for at få en klassisk pizza, men her er der lige så stor en mulighed for at prøve noget mere eventyrligt.

Har man tendensen til at spise pizza mindst en gang om måneden kan man let trænge til at der kommer noget fornyelse, at man får lov til at fornemme at man faktisk smager på et stykke af den italienske kultur, så i stedet for at bruge pepperoniskiver så får du nogle mere smagfulde skiver chorizo.

n kold cola.

Send til en kollega

0.047