23948sdkhjf

Overvejer du bilkøb i Tyskland? Læs det her først

Biler er billigere i Tyskland. Meget billigere endda - eller hvad?

Det er en sandhed med modifikationer, hvis man som dansker overvejer at købe bil i Tyskland. Der er nemlig to markante afgifter man til tider glemmer, når man kigger på de tyske bilpriser.
Tyskland er et produktionsland, og biler har altid været en af den tyske industris varetegn. VW, BMW, Audi mm. er kendte bilmærker i Danmark, og de produceres alle af tyske bilgiganter, der derfor kan tilbyde tyskerne billige biler.
I Danmark har vi tilmed en registreringsafgift, der sparker priserne gevaldigt opad, hvorfor tyske bilpriser sommetider kan virke uhørt billige.
Det kan virke fristende, når man sidder og kigger på en Tesla eller en Mercedes AMG til billige penge i Tyskland. Skulle man bare køre over grænsen og hive den bil man har et godt øje til med hjem. 

Vent. Stop der. Læs lige artiklen her, før du kører nogen steder til udlandet for at hente en bil. Der er nemlig væsentlige hindringer og afgifter, der kan stå i vejen for at du kan komme til at købe en bil i Tyskland og køre den på de danske veje. Læs med og bliv meget klogere på mulighederne og hindringerne ved at købe bil i Tyskland.

Registreringsafgift og importafgift kan være en stor omkostning
Først og fremmest skal det lige slås fast. Jo, du kan sagtens købe en bil i Tyskland og tage den med hjem til Danmark. Der er dog nogle regler og omkostninger, du skal være opmærksom på, når du hjemtager en bil fra Tyskland eller det øvrige EU.
Når en bil importeres ind i Danmark skal der betales for importafgift og omregistrering, og prisen for dette kan variere alt afhængig af, hvilken bil du tager hjem. Dette beløb kan være ekstremt højt, hvis bilens pris i Danmark også er det. Desuden skal der også stadig betales registreringsafgift for bilen, da du skal have lov til at køre med danske nummerplader på danske veje.

Find den “rigtige” pris på at købe en bil i Tyskland og sammenlign
Så inden du smutter sporenstregs til Hamburg eller Osnabrück efter en billig Audi, så skal du lige regne den reelle pris for hjemtagelse af bilen ud. Når du har den reelle pris for at importere bilen hjem og omregistrere den, kan du bestemme dig for om det er bedre end at købe den i Danmark.

Send til en kollega

0.047