23948sdkhjf

Tre forskellige leasingmetoder, som du skal kende til

Der er mange måder at anskaffe sig en bil på. Man kan købe en bil, man kan leje en bil og man kan lease en bil.

Leasing af biler er over det seneste årti blevet en utrolig populær måde for private og erhvervsdrivende at få sikret en god måde at komme fra A til B på. Leasing differentierer sig meget fra at leje eller køb af bil, og derfor er der stadig mange, som endnu ikke ved hvad leasing indebærer og de forskellige leasingmetoder, der er. Derfor vil denne artikel beskrive de forskellige leasingmetoder, og hvad du kan bruge dem til. Læs derfor videre i artiklen nedenfor. 

Erhvervsleasing - det er en af de bedste løsninger 
Firmabiler følger med næsten alle arbejdspladser. Specielt virksomheder der kører meget grundet serviceeftersyn bruger leasing. Dette giver dem mange fordele, som det at købe en firmabil ikke gøre. Der er flere muligheder når det kommer til erhvervsleasing. Det ene af blandt andet flexleasing. Ved flexleasing erhverv er der blandt andet mulighed for at du som virksomhedsdrivende har endnu flere fordele end ved at skulle købe firmabilerne. 

Ved flexleasing behøver man nemlig ikke at betale fuld registreringsafgift, men kun en forholdsmæssig registreringsafgift baseret på hvor lang tid man leaser bilen. Dette betyder, at man har mulighed for at spare mange penge, hvis man flexleaser til erhvervsbrug. Flexleasing er blevet utroligt populært, de seneste år, når det kommer til erhvervsleasing. 

Privatleasing - det kan ofte betale sig
En bil er sjældent en god investering. Sekundet du køber - både en gammel og en ny bil - vil værdien på bilen falde markant. Det betyder, at man som bilkøber i 99% af tilfældene vil tabe penge. Når man privatleaser en bil vil dette ikke være tilfældet. Da man ikke ejer den leasede bil vil det være umuligt for dig at miste penge på bilen. Dog vil du skulle betale andre udgifter og ikke eje bilen, men det kan stadig have sine fordele at privatlease bilen. 

Det giver dig også mulighed for at udskifte bilen oftere og derved give dig selv glæden ved en ny bil ofte.

Vær opmærksom på kilometertal 
De fleste vil kunne drage fordel af at lease en bil, men hvis man kører rigtig mange kilometer årligt skal du genoverveje leasing. Du skal nemlig betale ekstra hvis du kører over det aftalte kilometer antal, hvilket derfor kan være dyrt. Det er vigtigt, at du har styr på hvor mange kilometer du cirka kører hvert år. 

Send til en kollega

0.047