23948sdkhjf

Leasing er populært – og med god grund

Er du interesseret i leasing af biler? Så er du kommet til det rette sted. Leasing er en smart måde at holde bil på for privatpersoner såvel som for virksomheder.

For en engangsudbetaling samt en månedlig betaling, har du en bil til rådighed, hvor værkstedsregninger ikke skal være en bekymring for dig. En type af leasing er flexleasing, og for at nyde godt af fordelene ved flexleasing, kan du læse mere her for at komme i gang.

Hvad er flexleasing?
Hvis en bil for eksempel købes og skal importeres fra udlandet, skal der betales registreringsafgift for, at bilen kan få nummerplader på og dermed blive lovlig at køre. Afgiften bliver vurderet af Skattevæsenet, og dens størrelse kommer til at afhænge af:

- Bilens årgang
- Antal af kørte kilometer
- Udstyrspakke
- Dens stand

Du kan se det som, at der findes en tilsvarende bil sat til salg med fuld afgift, hvorefter der fastsættes afgift til i omegnen af 60 % af beløbet for den bil, moms plus afgift.

Det er denne afgift, der gøres mere overskuelig med flexleasing. Ved flexleasing er det nemlig muligt at dele afgiften op i mindre dele i forhold til den periode, leasingperioden skal binde over. En typisk leasingperiode med flexleasing er et år, hvorefter der kan laves en ny vurdering, fordi afgiften oftest er faldet efter et år. Derfor betales afgiften kun et år ad gangen, som gør det en hel del billigere og dermed mere fordelagtigt.

Hvad koster flexleasing?
Det er ikke tilladt for privatpersoner at eje køretøjer, som skal flexleases. Bilen finansieres således via et leasingselskab, der først køber bilen og lejer den så ud til dig. Udgifterne med dette er blandt andet forbundet med den rente, det koster leasingselskabet at skaffe kapital til at kunne købe bilen. Ydelserne består derfor af de givne afdrag på den før omtalte afgift og renter til leasingselskabet.

Enkelte skridt til at komme i gang med flexleasing
En typisk proces med et leasingselskab ser ud som følger:

1. Virksomhed og dig afklarer ønsker, behov og krav
2. I fællesskab findes den rette bil
3. Leasingaftalen udarbejdes
4. Eventuel aftale med forsikring og service
5. Når aftalen udløber, får du hjælp til salg af bilen

Det er en let og enkel vej til at få din drømmebil, hvis du har økonomi til at betale den af over flere måneder. Der kan være et alternativ, der er værd at overveje i stedet for at finansiere bilen gennem et billån, der jo også fungerer ved at man betaler beløbet af over en periode af tid.

Der mulighed for, at du kan spare penge på at flexlease alt efter biltype og mærke og hvor tit, du har tænkt dig at skifte bil, så tag det med i overvejelserne, når du skal ud og kigge på ny bil.

Send til en kollega

0.079