23948sdkhjf

Køb en brugt Toyota og få noget for pengene

En Toyota er måske ikke lige enhver drengs drømmebil.

Audi, Mercedes, Ferrari og Bentley lyder bare lidt mere sexet. Ikke desto mindre er en Toyota et fantastisk køretøj.

Toyota er japansk og kendt for sine utroligt sikre og langtidsholdbare biler. Køb en brugt Toyota og få en masse, fantastisk bil for pengene.

Fantastiske Toyota
Toyota er grundlagt i 1930’erne og har i mange år været en af de mest solgte biler i vesten. Toyota har to gange vundet årets bil i Europa på grund af sikkerhed og generel høj kvalitet.

Toyota har flere hybrider på markedet, så hvis du godt kan lide at spare penge på brændstof, mens du gør noget godt for miljøet, er en hybrid helt klart at foretrække. For eksempel er en brugt Toyota Yaris Hybrid billig, fuld af ekstraudstyr og kører rigtig langt på literen. I år 2000 vandt Toyota Yaris – det var dog ikke en hybrid på daværende tidspunkt – årets bil i Europa.

En Toyota Avensis er det, der hedder en mellemklassebil. Den blev produceret frem til 2018, og du kan derfor kun finde en brugt Toyota Avensis. Fordelene ved at købe brugt, hvad end det er en Yaris, Avensis eller andet, er, at du får mere bil for pengene. Du får mere ekstraudstyr, og du kan typisk købe en lidt større model, end du måske havde udset dig hos forhandleren.

Sikkerheden først
Sikkerheden bør have førsteprioritet. I 2017 scorede Toyota Yaris topkarakter i EURO NCAP’s svære sikkerhedstest. EURO NCAP forhøjer næsten årligt kravene til topkarakter, så det bliver altså sværere og sværere år for år. I alle Toyotabiler er Toyota Safety Sense nu standard. Toyota Safety Sense sikrer de bedste sikkerhedsforhold i form af specielle nakkestøtter, seler og nye designede airbags.

Det er supervigtigt, at du og familien trygt kan sætte jer ind i bilen, selv hvis I bare skal en tur i supermarkedet. Det er lige så vigtigt med topsikkerhed på korte ture i vante omgivelser, som det er på en kør-selv-ferie ned gennem Europa.

Husk altid!
Der er rigtig mange fordele ved at købe en brugt bil, men der er selvfølgelig også ting, man skal huske på. Lav altid en god research, inden du køber. Tjek markedet, og tjek priserne, så du ikke bliver snydt. En second opinion er også altid en god idé – ikke kun ved bilkøb. Måske du kender en mekaniker eller en med forstand på biler, der kan tage med dig, hvis du ikke selv har helt styr på det.

Og måske endnu mere vigtigt: Husk uforudsete udgifter. Hvis du køber en brugt bil, er det typisk, fordi du vil spare eller ikke har råd til et dyrt billån, og selvom du måske har sparet penge på selve købet, er garantien på en brugt bil noget helt andet end på en ny. En god huskeregel er at lægge 5-10% ovenikøbet, så du ikke skal ruineres, hvis kileremmen skal skiftes, hvis der opstår bøvl med bremsen eller andet.

Send til en kollega

0.062