23948sdkhjf

Hvorfor lease en bil?

Er du på udkig efter en ny bil, men er du i tvivl om du skal købe eller lease en bil? Så læs med og få 3 gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du leaser en bil.

Leasing lyder nemlig ofte godt, men der er mange overvejelser og beslutninger, som du skal tage højde for inden. Hvis du er itvivl om, hvad kan det koste og lease en bil, kan du her se priser på Audi leasing.

Kend dit kørselsbehov
Inden du leaser en bil, skal du have gjort dig nogle overvejelser om dit kørselsbehov. I en leasing-aftale vil der oftest være en grænse for, hvor mange kilometre du må køre. Grænsen kan varriere efter, hvilken aftale der er tale om. Det kan ofte være svært at kende dit kørselsbehov - især hvis man ikke har kørt så meget bil inden. Men det kan altid være en god ide at starte med at kigge på ens fremtidsudsigter. Skal du for eksempel skifte til et andet arbejde, som ligger længere væk fra din bopæl? Eller har du børn, som skal starte på en anden skole længere væk fra dit hjem? Disse overvejelser er værd at tage højde for, da det kan betyde, at du kommer til at køre mere, end du tidligere har gjort. Ofte kan du også forhøre dig om hjælp hos dit leasingsselskab.

Udgifter forbundet med en leasing-aftale
Inden du leaser en bil, er du nødt til at regne ud, hvad det kommer til at koste. Det er derfor vigtigt, at du husker at få alle udgifterne med, som der forbundet med en leasing-aftale. Af denne grund er du også nødt til at vide, hvad der er inkluderet i din aftale, og det kan således være en god ide at sætte sig ned og læse ens leasing-aftale grundigt igennem - er der for eksempel nogle udgifter forbundet med vedligeholdelse? Eller er der et depositum, som kan betales? Der er også udgifter, som ikke fremgår af din leasing-aftale. For eksempel kan det være forsikring eller betaling af brændstof. Disse udgifter er også værd at tage højde for, da det ofte kan være store udgiftsposter. 

Undgå en dyr affære ved tilbagelevering
Der findes mange historier om, at det kan være ekstra dyrt at levere ens leasingbil tilbage efter ens aftale. Af den grund er det vigtigt, at du læser de betingelser igennem, som handler om tilbagelevering af din leasingbil. Samtidig er der en masse ting, som du kan gøre for at undgå, at det bliver en dyr affære at levere din leasingbil tilbage. For det første skal du sørge for at overholde dine serviceaftaler, og for det andet kan det være en rigtig god ide at gøre bilen ren og flot, inden du afleverer den. For eksempel kan du med fordel vaske og støvsuge bilen inden aflevering. Sidst, men ikke mindst skal du også huske at anmelde eventuelle skader til dit forsikringsselskab, for ellers kan det ofte blive dyrt at aflevere din leasingbil. 

Send til en kollega

0.032