23948sdkhjf

Alt om bilindretning: Det skal være nemt at finde den rigtig bilindretning

Det skal være nemt at få et overblik over de mange mulige løsninger, når en ny varevogn skal indrettes. Og det overblik giver Alt om Bilindretning.

Altombilindretning.dk fungerer som et online showroom for bilindretning og er bindeled mellem leverandører og potentielle kunder.

Uanset om du er slutkunde eller bilforhandler, kan det være en tidskrævende opgave at danne sig et overblik over alle de mange løsninger, der findes indenfor bilindretning. Men sådan behøver det ikke at være mener Mette Møllebjerg, der driver Alt om bilindretning.

”Det skal være let og hurtigt at få et overblik over mulige indretningsløsninger, og det får du på Altombilindrening.dk. På siden vælger du bilmærke og bilmodel, og med det samme kan du se standard indretningsforslag, der passer til bilen. Du kan også med det samme se, hvad indretningen koster, og hvad den vejer. Det sparer tid og gør købsprocessen lettere”

Mette fortæller, at siden i øjeblikket fokuserer på reoler til varebiler, men at det indenfor kort tid også vil være muligt at finde tilbehør og produkter som vognbunde og sidebeklædning på sitet.

Et online showroom
Det kan være svært at ramme de potentielle slutkunder på det rigtige tidspunkt i kunderejsen. Derfor handler det om at være til stede, når kunderne efterspørger information – og det gør de online. Kunderejsen starter tit med en Google-søgning, så derfor mener Mette, at det er et vigtigt sted at være tilstede:

”Når potentielle kunder søger online, vil de gerne have et hurtigt og overskueligt overblik, og det får de på Altombilindretning.dk” Vi viser et bredt udvalg af standardløsninger, og det er rigtig godt til at give overblik og skabe en interesse. Når kunderne har brug for individuelle løsninger, så tager de direkte kontakt til de enkelte forhandlere.”

Alt om bilindretning har eksisteret siden 2017. Siden drives af Mette Møllebjerg, der selv har en baggrund indenfor salg af bilindretning.

Send til en kollega

0.063