23948sdkhjf

Derfor skal du vælge en Kia Picanto

Er du ligesom mange andre danskere på udkig efter en ny bil?

Der er mange overvejelser, man skal gøre sig, inden man køber ny bil. Det kan hurtigt komme til at virke uoverskueligt, men det er benarbejdet værd. Heldigvis er det nemt at få brugbare informationer om diverse biler på nettet. Den nye Kia Picanto er bilen for dig, som gerne vil have en lille men rummelig, flot og sikker bil. Her er nogle af grundene til, hvorfor Kia Picanto er bilen for dig.

Lille og praktisk
Den nye Kia Picanto er en lille bil. Dette er der utroligt mange fordele ved. For eksempel gør det den til en super smart bybil, da den nemt kan manøvre rundt i en tæt pakket by. Vær derfor ikke bange for at ramme ind i andre biler, som er parkeret på gaderne i en dansk by, for med Kia Picantoen glider du lige forbi alle forhindringer. Det gælder også for parkeringshuse. Her er det super nemt og praktisk med en lille bil, da det er hurtigt og ubesværet at parkere.

På trods af bilens lille størrelse, er den designet med rummelighed in mente. Der er rigeligt med plads i bagagerum og kabine, så du nemt kan medbringe både passagerer og indkøbsvarer. Kia Picanto er perfekt til dig, som er på udkig efter en ny bil. Især for familien der leder efter en ekstra bil, så er Kia Picanto med sit lille men praktiske design helt ideel.

Stor sikkerhed i en lille indpakning
Selvom Kia Picanto er en bil af mindre størrelse, så går du ikke på kompromis med sikkerheden. Bilens sikkerhedsfunktioner er helt nye og opdaterede, så du og dine passagerer kan føle sig trygge og komfortable. I tilfælde af ulykke kan du regne med bilens stærke karosseri og 6 airbags. Trygheden i Kia Picanto er yderligere øget ved, at den er udstyret med ABS-system, som både minimerer bremselængden og øger effekten af bremserne.

Desuden kan du med Hills-Start Assist Control regne med, at bilen ikke kommer til at trille, når den er parkeret på en hældning. Førerassistentsystemet i Kia Picanto er helt nyt og avanceret. Det hedder DRIVE WiSE og hjælper med en automatisk nødbremsning, hvis bilen er tæt på at kollidere med noget. Disse smarte sikkerhedsfunktioner gør dig både tryggere og øger din køreglæde markant.

Stilrent design
Udover alle de smarte funktioner, så er der selvfølgelig også en anden ting, som i den grad vil øge din køreglæde. Designet på bilens eksteriør og interiør er vigtigt for dens identitet på vejene, og gør den samtidig federe at suse rundt i. Kia Picantoens lille ydre giver den et ungdommeligt og sporty udtryk. Fronten af bilen er udtryksfuldt, og for- og baglygterne er iøjnefaldende dristige at se på.

Det indvendige design er ikke blot rummeligt men også stilrent og praktisk. Sæderne er bløde og lækre, for at du sidder bedst muligt til rette. På trods af dens lille størrelse, har Kia Picantoen god med benplads på grund af akselafstanden. Indstigningshøjden er lavere ved denne model, hvilket gør det nemmere og hurtigere at træde ind og ud af bilen. Armlænet mellem de to forreste sæder gider øget komfort, især på længere køreture, som Kia Picanto helt sikkert vil inspirere til.

Send til en kollega

0.031