23948sdkhjf

Når uheldet er ude

Det er desværre ikke uundgåeligt, at der kan forekomme skader på ens bil, når man begiver sig ud på vejen.

Rigtig mange af os har allerede prøvet det. Du kommer kørende ud af vejen og pludselig hører du lyden af en sten, der rammer forruden. Du har fået et stenslag. Hvad gør du nu? Du ringer til Dansk Bilglas. Dansk Bilglas er nemlig specialister i reparation af stenslag og montering af ny forrude.

Når du har fået et stenslag eller din forrude er revnet, vil du gerne have skaden udbedret hurtigst muligt. Dette giver Dansk Bilglas dig muligheden for. De har nemlig afdelinger fordelt over hele landet, og de tilbyder endda også at køre ud til din adresse og reparere stenslag eller montere en ny forrude for dig.

Ny forrude
Når du bestiller en ny forrude hos Dansk Bilglas er du sikret, at du får den samme glaskvalitet, som du ville have fået på et autoriseret værksted. Dansk Bilglas bruger nemlig udelukkende forruder, som er produceret på de samme fabrikker, som forhandlerne anvender. Derfor vil du heller ikke kunne se eller høre forskel, på din nye forrude, da den er fuldstændig magen til den gamle. Hos Dansk Bilglas er man så sikker på sit arbejde, at alle kunder får garanti for tæthed i alt den tid, de ejer bilen – de kalder det ejertidsgaranti. Det betyder, at hvis du skulle opleve, at din forrude bliver utæt efter Dansk Bilglas har monteret en rude for dig, er det lige meget om købelovens ret til reklamation på 2 år er overskredet, de tilbyder dig garanti så længe, bilen er din.

Reparation af stenslag
Er du hurtigt ude, efter du har fået et stenslag på din forrude, kan Dansk Bilglas oftest nå at reparere stenslaget inden det begynder at slå revner (har stenslaget først slået revner, skal din forude skiftes). En stenslagsreparation varer kun omkring 15 minutter, og det er oftest nemt at få tid hos Dansk Bilglas inden for ganske få dage.

Stenslag kan komme i mange forskellige former og størrelser, og det kan være svært som privatperson at vurdere, om stenslaget er så stort, at du er nødt til at få din forrude skiftet.
Du er altid velkommen på et vilkårligt Dansk Bilglas værksted til at få vurderet dit stenslag. Her vil du bliver mødt af en Dansk Bilglas montør, som er specialist i alt hvad angår forruder og skader herpå. Han vil også hurtigt kunne give dig et prisoverslag og eventuelt booke en tid til dig.

Forespørg på en pris eller book tid online
Du kan også selv bestille en tid eller spørge efter prisen på din nye rude. Dette gøres hurtigt og nemt på Dansk Bilglas’ hjemmeside www.bilglas.dk. På hjemmesiden kan du også finde svar på langt de fleste spørgsmål om glas til biler, læse de seneste nyheder og se hvilke andre produkter, de tilbyder.

De er den ældste aktør på markedet med en historie, som strækker sig tilbage til 1964. derudover er de indehaver af Danmarks største rudelager, så du vil altid kunne finde din nye bilrude her. I dag har de 25 afdelinger og ca. 100 medarbejdere.

Send til en kollega

0.078