23948sdkhjf

Sådan får du råd til din drømmebil

De fleste danskere med en smule interesse for fart og hestekræfter har en drømmebil, som de går og dagdrømmer om.

Drømmene spænder fra alt mellem en mindre Audi til en gul Lamborghini. For de fleste mennesker er sagen dog den, at drømmebilen som udgangspunkt er udenfor rækkevidde.

Der findes dog måder hvorpå det økonomiske aspekt af anskaffelsen bliver mere medgørlig. I denne artikel kigger vi nærmere på, hvordan leasing kan være med til at gøre drømme til virkelighed.

Der findes mange typer af leasing
Du har uden tvivl hørt begrebet leasing før. Det har i stor grad vundet indpas i landets medier, da det ofte diskuteres, om leasing af biler overholder de skattemæssige regler, som vi har i Danmark. Ofte er reglerne dog overholdt til punkt og prikke, og derfor kan det være interessant for dig at se, om hvorvidt leasing kan hjælpe dig med at få råd til din drømmebil.

Når man kigger på typer af leasing, så snakker man ofte om følgende.

- Flexleasing

- Splitleasing

- Korttidsleasing

Hvilken type leasing, der er den rette for dig, afhænger fuldstændigt af de behov, som du måtte have. I næste sektion vil vi kigge nærmere på flexleasing privat, da det er blevet en af de mest populære former for leasing, når vi ser på det private segment.

Det skal også understreges, at erhvervsleasing er blevet populært med årene. Det skyldes blandt andet det faktum, at det er med til at bidrage til et bedre cashflow for virksomheder, hvis alternativet havde været at skulle betale bilerne kontant.

Hvorfor er flexleasing privat en smart løsning?
Denne type leasing benyttes ofte, når der er tale om dyre og luksuriøse biler. Grunden til det er, at man som forbruger får lov til at betale en lille del af registreringsafgiften på månedlig basis i stedet for at punge ud med det fulde beløb fra start. Derudover er der ofte tale om et markant mindre udbetalingsbeløb, end hvis du i stedet havde valgt en traditionel leasingaftale.

Man kigger ofte mod Tyskland, når der skal hentes biler til Danmark. Det vil i dette tilfælde være leasingselskabet, der køber bilen til dig. Der er et hav af fordele i forhold til moms og registreringsafgift, som er med til at gøre denne løsning fordelagtig for dig som privat.

Der er dog en række krav, som du skal leve op til, før leasingselskaber anser dig som værende en potentiel kunde. Du må som udgangspunkt ikke være listet i RKI. Derudover vil de fleste leasingselskaber have et minimumskrav til din årlige indtægt. Kravene er dog ganske individuelle alt efter hvilket selskab, du ender med at vælge.

Leasing er med til at gøre drømme til virkelighed
En af de største fordele ved leasing er, at drømmebilen bliver mere medgørlig at anskaffe sig rent økonomisk. Man bør dog stadig være opmærksom på de eventuelle ulemper, som man kan komme ud for. Der skal eksempelvis være nogle klare retningslinjer omkring restværdien af bilen, da det i værste tilfælde kan ende med at blive utroligt dyrt for dig som kunde at skulle af med bilen.

 

Send til en kollega

0.031