23948sdkhjf

Er nye og brugte campingvogne billigere til salg om efteråret?

Kalenderen siger oktober, og campingsæsonen lakker mod enden for de fleste for i år. Men er der noget om snakken om, at nye og brugte campingvogne er billigere til salg om efteråret og vinteren? Vi har spurgt eksperterne hos Brønderslev Caravan- og Trailercenter på Eventyrvej i Brønderslev.

Medmindre du er fastligger, eller helårscampist uanset temperatur og vejrforhold, lakker campingsæsonen for de fleste mod enden i de første efterårsmåneder.

Derfor er det oftest også her, mange vælger at sætte campingvognen til salg. Derfor er udbuddet af brugte campingvogne oftest højere om efteråret. Og det må jo have indflydelse på prisen.

Af samme grund venter mange til foråret med at sælge campingvognen, fordi de så forventer at kunne få en højere pris for den. For så er der ikke så længe til den nye ejer kan køre ud i sin nye campingvogn.

Hvornår er nye og brugte campingvogne billigst til salg?

Men er det reelt sådan, der er fat, når det handler om at finde den billigste nye eller brugte campingvogn til salg?

Vi har spurgt Christian Rieber, som er indehaver af Brønderslev Caravan- og Trailercenter. Brønderslev Caravan forhandler bl.a. nye og brugte campingvogne fra LMC, Tabbert, Caravelair og Hobby. De 4 nævnte mærker er alle super populære, og derfor du et bredt udvalg af Hobby campingvogne samt mange nye og brugte LMC campingvogne til salg.

Han starter med at slå fast, at priserne på nye campingvogne ikke varierer over sæsonen.

”Jo, altså hvis vi har nogle gamle modeller fra sidste år stående, kan det da godt være, at vi nogle gange sætter dem lidt ned om efteråret for at få plads til næste års nye modeller”, fortæller han.

”Men generelt koster nye campingvogne det, de koster. Selvfølgelig minus den pris, som vi kan tilbyde på din gamle campingvogn, hvis den skal indgå i handlen”, uddyber Christian Rieber.

Det er primært ved privat salg, at priserne varierer for brugte campingvogne

Samtidig kan han også aflive forestillingen om, at brugte campingvogne er billigere om efteråret.

”Jo, det gælder måske nok ved privat salg. For skal du betale for at få opbevaret campingvognen til næste år, er du jo nok villig til at skære lidt ned på prisen, så du kan spare lejeudgiften til opbevaringen,” forklarer Christian Rieber.

”Men medmindre vi har haft en brugt campingvogn stående i meget lang tid, sætter vi den sjældent ned. Og sker det om efteråret, er det et rent tilfælde”, slutter Christian Rieber fra Brønderslev Caravan- og Trailercenter på Eventyrvej i Brønderslev.

Så det er primært kun, hvis du handler campingvogn privat, du kan gøre en god handel om efteråret.

Send til en kollega

0.062