23948sdkhjf

For Ledige: MagiCAD på Revit – Ventilation og VVS

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Få hul igennem på jobmarkedet med 6-ugers kursus

Du vil lære både de grundlæggende og de mere avancerede værktøjer i Revit MEP og MagiCAD på Revit, og vi supplerer den fysiske undervisning med moderne e-learning, så du selv kan fordybe dig og dermed få mest muligt ud af kurset. Undervisningen bygger på mangeårige erfaringer fra installationsbranchen, og du er således garanteret en seriøs og kompetent undervisning, der veksler mellem gruppesessioner, individuel sparring og erfaringsudveksling mellem deltagerne.

 

Målsætning

Formålet med dette kursus er at gøre dig i stand til at komme i gang med et projekt på baggrund af en arkitektmodel og konstruktionsmodel. Du vil blive i stand til at projektere VVS og ventilation. Efter endt kursus har du et grundlæggende kendskab til arbejdet med Revit MEP med MagiCAD, og til processen i samarbejdet med en arkitekt og konstruktionsingeniør, baseret på Revit.

 

Forudsætninger

Kurset er målrettet både uerfarne ledige og erfarne brugere. Vi kan differentiere undervisningen, så du bliver udfordret, uanset hvilket niveau du er på.

 

Sprog

Dansk

 

Varighed 

6 uger

 

På dette 6 ugers forløb vil du bl.a. blive undervist i:

  • Introduktion til BIM
  • Gennemgang af brugerflade
  • Link af Revit-modelller
  • Udarbejdelse af ventilation
  • Udarbejdelse af VVS-installationer
  • Snit og detaljer, skemaer og udtræk
  • Koordinering af modeller

 

Videre Forløb

Vores kurser er tilrettelagt, så de er målrettet dét, virksomhederne efterspørger lige nu. Det sikrer, at du bliver klædt på til at skabe værdi for din nye arbejdsplads fra første dag. 

Samtidig har vi et meget tæt samarbejde med CAD Kompagniet – et vikar- og rekrutteringsfirma, som har specialiseret sig i at levere tekniske profiler til henholdsvis bygge- og maskinindustrien. Dermed vil vi kunne hjælpe dig med kontakter og et stort netværk til arbejdsmarkedet og dit næste job. 

50% af deltagerne får et job efter kursus!

Undervisningsadresse

Værløse, Vejle, Risskov

Send til en kollega

0.189