23948sdkhjf

Onlinekursus: Kosttilskud - regler, sikkerhed og effekt

I alt DKK 5.100 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
15. november 2022

23. november 2022

På kurset får du overblik over reglerne for at markedsføre kosttilskud, og du får styr på begreber som ernærings- og sundhedsanprisninger samt novel foods.

Du får desuden indsigt i, hvad man skal vide for at kunne lave en sikkerhedsvurdering af kosttilskud.

Hvad du lærer på kurset
Kosttilskud hører under fødevarelovgivningen og findes i mange forskellige former: piller, kapsler, pulvere med mere.

På kurset kommer vi hele vejen rundt om reglerne for kosttilskud: særlig mærkning, registrering, anprisninger, anmeldelse, indhold og sikkerhed. Vi kommer også ind på, hvordan man tolker og opfylder de danske regler om ”visse andre stoffer”, ekstrakter og koncentrater. Du får links til alle relevante lovtekster og vejledninger.

Vi ser desuden nøjere på forskellen mellem lægemidler og kosttilskud, samt hvad der afgør, om en ingrediens hører under novel food-lovgivningen.

Endelig får du indsigt i, hvordan man laver sikkerhedsvurdering af henholdsvis enkeltstoffer, mikroorganismer og droger (plantedele). Du kan dog ikke forvente, at du efter kurset selv vil kunne udføre sikkerhedsvurderinger, da dette er en ekspertopgave.

Er det et kursus for mig?
Kurset henvender sig til dig, der arbejder i en virksomhed, der fremstiller, importerer eller markedsfører kosttilskud, og som ønsker en grundig indføring i lovgivningen.

Du er enten ny inden for området eller har behov for at få genopfrisket lovgivningen.

Kursusdetaljer og -datoer
Kurset består af tre live onlinemoduler, hver af to timers varighed, der holdes på følgende datoer:  tirsdag d. 15. november, fredag d. 18. november og onsdag d. 23. november 2022. Alle kursusmoduler er kl. 10:00-12:00.

Deltagerantal er maks. 14 personer.

Har du spørgsmål om kurset?
skriv til kursuskoordinator Vibeke Salmon
ves@dhigroup.com/+45 4516 9144

Send til en kollega

0.157