23948sdkhjf

De vanskelige samtaler

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

På kurset lærer vi dig, hvordan du gennemfører udfordrende samtaler på en konstruktiv måde. Vi tager dig igennem forberedelsen, eksekveringen og de krav, der er i personalejuraen. Kurset er for ledere og HR-medarbejdere.

Som HR-professionel er du med til at sikre virksomhedens gode gennemførelse af vigtige samtaler som eksempelvis advarsels- og opsigelsessamtaler. Du skal kende til de personalejuridiske krav, der er, og samtidig skal du sikre dig, at samtalen bliver afholdt på en god og værdig måde. De vigtige samtaler kan ofte være svære at gennemføre, så vi har lavet et kursus, der både lærer dig at gøre det på en god og konstruktiv måde, samt rådgive jeres ledere.

Kursets opbygning
På kurset dykker vi ned i værktøjer, der kan hjælpe dig til at gennemføre udfordrende samtaler på en konstruktiv måde. Du lærer, hvordan du forbereder dig, og hvilke krav der er til samtalerne. Du får mulighed for at afprøve værktøjerne, så du kan forberede og gennemføre eksempelvis en sygefraværssamtale eller advarselssamtale.

Det lærer du
Efter kurset kan du afholde sygefraværssamtaler, varslings- og opsigelsessamtaler mm. Du kan forberede og gennemføre vigtige samtaler samt vejlede virksomheden i de personalejuridiske krav til de vigtige samtaler.

Undervisningsadresse

DI's Konferencecenter Gl. Vindinge
Gl. Vindingevej 17A
5800 Nyborg

Send til en kollega

0.234