23948sdkhjf

Tryghedskurser til pædagogisk personale og SOSU'er - overbygning til konflikthåndteringskurset

I alt DKK 719,2 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Specialpædagoger og SOSU’er kender til de risici der er ved at arbejde med særligt udsatte personer, om det er misbrugere, beboere på bosteder eller lign.

Men hvad bliver der gjort, for at disse faggrupper bedst muligt kan opdage, nedtrappe og afværge en farlig situation og derved beskytte både sig selv, og borgeren de står over for bedst muligt?

Idag efteruddanner mange bosteder deres personale i almindelig konflikthåndtering, og "low arousal". Men disse kurser hjælper ikke medarbejderen når der forekommer personskader. Så er man på en arbejdsplads er det en god ide at lave en overbygning, så man sikrer sin egen sikkerhed ved voldelige hændelser, men også modpartens

- Og det er det vi kan tilbyde hos Tryghedskurser. 

Hos Tryghedskurser tilbyder vi kurser ud fra SPEAR systemet, hvor personalet lærer at opdage, nedtrappe og afværge på en sikker måde, og ud fra kroppens egne reflekser. Der er altså ingen teknikker eller greb man skal huske, når man står i en tilsidset situation. 

Tryghedskurser er den perfekte overbygning på konflikthåndteringskurset

Onlinekurser

I har nu mulighed for at købe onlinekurser til personalet, og ved at trykke på knappen nederst i opslaget har du mulighed for både at læse mere, modtage en "smagsprøve" på 5 gratis videoer, og du vil få en rabatkode til køb af onlinekurser til erhverv. 
Ved at købe adgang til de online kurser, har personalet mulighed for at tage kurserne når det passer dem, og I har mulighed for at genopfriske træningen lige når I har lyst. 

Pris for 1 person = 719,20 ex. moms

Fysiske kurser

Vil i hellere have et fysisk kursus, kan i altid ringe til Peter Palmgren på tlf. 

2147 4542

, eller skrive en mail til

info@tryghedskurser.dk


De fysiske kurser bliver afholdt hos jer, og kurset bliver selvfølgelig tilpasset jeres behov og problematikker i hverdagen. 

Pris for 1 person = 2000 kr. ex moms

I kan læse mere om Tryghedskurser her

Vi sørger for at i kommer sikkert hjem - hver dag!

Send til en kollega

0.14