23948sdkhjf

Fra grøn vision til virkelighed. Realiser bæredygtighedskriterierne med Frame

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
30. januar 2023

30. januar 2023

INVITATION TIL WEBINAR MED FRAME DEN 5. OKTOBER KL. 14.30-15.30 

Med Frame får du, som bygherre/rådgiver, en digital platform til ledelse af bæredygtigheds-certificeringer som f.eks. FBK og DGNB. Samtidig inviterer løsningen til at omsætte bæredygtighedsvisionerne til konkrete, målbare kriterier, som ligger som bygherres egen kriteriesamling i platformen.

Derudover giver Frame:

Komplet overblik. Ved at være koblet på samme platform som rådgivere og entreprenører, er bygherre i kontrol med målsætningerne og har overblikket. Kan en opgave fx ikke udføres som planlagt, kan man vha. den indbyggede dialog-funktion hurtigt informere om udfordringen, og lade bæredygtighedslederen beslutte et alternativ.


Indsigt i data. Bygherren kan, step-by-step, dvs. Fase efter fase, se om projektet er on track ift. bæredygtighedsmålene og den valgte certificering som fx DGNB eller FBK.


Store besparelser. Med Frame kan du minimere dine omkostninger til bæredygtighedsledelse fordi processen optimeres, og dermed sparer bæredygtighedsleder, rådgivere og entreprenører op til 40% tidsforbrug.
 

Vidensbank. I Frame kan du samle flere bæredygtige projekter og dermed opbygge et ”kartotek” af viden, så du på dit næste projekt, kan lade dig inspirere og vise andre hvor ”nemt” det egentlig er at lede bæredygtighed.


 Styr på hele processen. Med Frame optimerer du hele processen fra idé til certificering og overlevering til drift. 

Undervisningsadresse

Webinar - alle deltager via link

Send til en kollega

0.172