23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Eldrevne/hybride køretøjer, opbygning og service

I alt DKK 378 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

AMU kursus 42871 Eldrevne/hybride køretøjer, opbygning og service

På kurset lærer du at udføre arbejde på eldrevne og hybride køretøjer. Du bliver undervist i køretøjernes opbygning, og hvordan man foretager serviceeftersyn og fejlfinding.

Deltagerbetaling
384 kr. indenfor AMU målgruppen (faglært/ufaglært).
2193,05 kr. udenfor AMU målgruppen (videregående udd. eller ledig)

Godtgørelse
Er du i arbejde, så har du mulighed for at søge om VEU-godtgørelse (tabt arbejdsfortjeneste), som udgør ca. 893,00 kr. pr. dag.

Indhold
Deltageren kan tilrettelægge og udføre sikkerhedsmæssigt korrekt arbejde på eldrevne/ hybride køretøjer, opnår indsigt i generel opbygning og kan foretage serviceeftersyn og fejlfinding af eldrevne/ hybride køretøjer, opnår indsigt i batteri/ opladningsteknologier og forskellige batteriovervågningssystemer samt indsigt i forskellige elmotor-konstruktioner og styringssystemer.

Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder med service og reparation af køretøjer og som har gennemført kurset i sikkerhedshåndtering af eldrevne/hybride køretøjer.

Mål
På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og udføre sikkerhedsmæssigt korrekt arbejde på eldrevne/ hybride køretøjer.Deltageren opnår indsigt i generel opbygning og foretage serviceeftersyn og fejlfinding af eldrevne/ hybride køretøjer.Deltageren opnår indsigt i batteri/ opladningsteknologier eksempelvis regenerering, plugin samt i forskellige batteriovervågningssystemer.Deltageren opnår indsigt i forskellige elmotor-konstruktioner eksempelvis sammenkobling af hybridenheder og i elmotor-styringssystemer eksempelvis inverter/ converter systemer.Deltageren opnår indsigt i brugen af diagnoseværktøj i forhold til fejlfinding og reparation på eldrevne/ hybride køretøjer.

TEC, Teknisk Erhvervsskole Center
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20578912
P nummer: 1003400771

Undervisningsadresse

TEC Hvidovre, Stamholmen 201-215, 2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.063