23948sdkhjf

Ledelse og facilitering

I alt DKK 7.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Ballerup Kommune
Periode(r)
4. oktober 2021

16. januar 2022

Vil du være god til at facilitere møder, workshops, projekter og lignende? Og vil du kunne understøtte relationelle processer, der skaber værdi, mening og ønsket effekt? Så tilmeld dig modulet Ledelse og facilitering og få stærke faciliteringskompetencer og blik for det organisatoriske behov.

Facilitering er et håndværk, der kan mestres, med afsæt i teoretisk forståelse for organisation og læring. Emner, der er gennemgående i undervisningen på Ledelse og facilitering.

Gennem forløbet får du indsigt i metoder og teorier samt hands-on træning i konkrete faciliteringsgreb. Du kommer til at arbejde med cases fra din egen virkelighed, og får løbende feedback fra både undervisere og de øvrige deltagere.

På modulet arbejder vi ud fra aktionslæringens tre læringsrum: 1) Auditoriet, hvor der holdes teoretiske oplæg. 2) Laboratoriet, hvor studerende øver sammen, designer procesforløb og planlægger interventioner i egen kontekst. 3) Eksperimentariet, hvor du lærer hvordan de forskellige planlagte greb virker i faciliteringsforløbet.

Læs mere og tilmeld dig her

Undervisningsadresse

Lautrupvang 15
2750 Ballerup

Send til en kollega

0.111