23948sdkhjf

ISO/ IEC 27001 Inspirationsseminar

I alt DKK 4.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Fredericia Kommune
Periode(r)
30. august 2021

30. august 2021

Formål
Efter kurset har deltageren et grundlæggende kendskab til indholdet i ISO 27001-standarden, Bilaget Annex A samt kendskab til vigtigheden af Risiko styring og Change management processer i jeres virksomhed.

Deltageren vil ligeledes have et overordnet kendskab til ISO 27701-standarden, relationen til GDPR samt grundlaget for og en forståelse af samspillet med andre standarder i ISO-familien.

 

Målgruppe
”At anerkende risici og sikre værdier" er et par af de grundlæggende principper for et vellykket it-ledelsessystem, der giver virksomheder en optimal beslutningsstøtte og tillid til egne beslutninger. 

ISO 27001 giver med forslagene til tiltag og mål en generisk ramme for sikkerheds design og omfang. 

 

På dette online møde viser vi dig, hvilke trin der er nødvendige for en vellykket, praktisk og bæredygtig anvendelse af it-sikkerhedsstyring efter ISO/IEC 27001 standarden. Undervejs kommer også kort ind på GDPR-standarden  og ISO 27701 samt sammenhængen mellem de to standarder.

Dette online kursus henvender sig til specialister og ledere, der ønsker at lære IT-sikkerhedsstandarden ISO 27001 og den tilhørende certificering at kende i detaljer. Kurset henvender sig især til specialister fra it-afdelinger, it-sikkerhed og kvalitetsledere, men også andre faggrupper har gavn af at deltage f.eks. jura, HR og øvrige standard-områder.

Indhold
Ramme og fokus for ledelsessystemet i henhold til ISO 27001
Identifikation og evaluering af informationsværdier
Risikostyring og Change management processer
ISO 27002 - Vejledning til informationssikkerhedsforanstaltninger
Databeskyttelseslovgivning, klassifikation og beskyttelse af persondata
Identifikation af beskyttelsesforanstaltninger, der skal anvendes
Gennemgående casestudie og praktisk relevans
Uddannelse og aktivering af sikkerhedsbevidsthed i en organisation
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset. 

 

De nævnte priser er ekskl. moms.

Undervisningsadresse

Bureau Veritas
Oldenborggade 25
7000 Fredericia

Send til en kollega

0.285