23948sdkhjf

Risk Management

I alt DKK 4.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Fredericia Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Formål:
Kurset er udbudt af: Bureau Veritas Certification Denmark A/S.

Lær at håndtere risk og udnytte muligheder. Risikostyring er nu en forankret del af de nye 2015 standarder. Vi tilbyder et kursus i Risk Management, hvor vi vil gennemgå de væsentligste elementer i forhold til de nye standarder, hvor er risk placeret henne og en gennemgang af forskellige metodikker til håndtering af risici.

Målgruppe:
Alle der har brug for et indblik i hvilke værktøjer der findes til risikostyring, samt brug for en forståelse af Risk i 2015 standarderne.

Indhold:
På dette kursus vil vi også give et indblik i nogle forskellige metoder anvendt til risikovurdering. Hvor er disse metoder anvendelige. Hvad er forskelle og ligheder? Udbyttet vil være, at du har mulighed for at vurdere risk i jeres ledelsessystem, vælge en metode og arbejde videre og være bedre klædt på med større forståelse for, hvordan risikostyring kan håndteres.

Kurset er en appetitvækker med en praktisk indgangsvinkel. Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset.

Alle øvelser udleveres på kurset.

De nævnte priser er ekskl. moms.

Undervisningsadresse

Bureau Veritas Business Academy , Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia

Send til en kollega

0.235