23948sdkhjf

National svejsekoordinator, modul 8 - Kvalitetsstyringssystem og svejsekoordination

Undervisningsregion
Danmark > Nordjylland > Aalborg Kommune
Periode(r)
15. december 2021

17. december 2021

Uddannelsesforløbet til national svejsekoordinator er et attraktivt tilbud til virksomheder, som fremstiller blivende bygnings- og konstruktionskomponenter i stål eller aluminium. Forløbet består af otte moduler og varer i alt 28 dage, men det er også muligt at tage modulerne som enkeltmoduler, såfremt det har interesse. 

Kursusindhold:
Med baggrund i anvendelse af et kvalitetsstyringssystem, opbygget iht. DS/EN 1090-serien og DS/EN ISO 3834-serien, får du viden således at du kan medvirke ved udvikling, beskrivelse og opretholdelse af kvalitetsprocedurer i forhold til en produktion. Du bliver også i stand til aktivt at indgå i en auditeringsproces med udgangspunkt i et kvalitetsstyringssystemet.

Du har indsigt i lovgivningen samt fortolkning af denne, og kan udføre CE-mærkning i overensstemmelse med kravene i DS/EN 1090-1.

Du kan forholde dig til svejsekoordination iht. kravene i DS/EN ISO 14731 og kan agere i relation til de krav og kvalitetsmål, som er beskrevet i de enkelte procedurer i et kvalitetsstyringssystem.

Undervisningsadresse

TECHCOLLEGE,
Sigrid Undsets Vej 3,
9220 Aalborg Øst

Send til en kollega

0.141