23948sdkhjf

Omstillingseffektivisering for operatører

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
2. december 2019

3. december 2019
Omstillingseffektivisering for operatører Skolefagkode: 49428
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 372,00 kr.
Pris for ledige: 1360,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1360,00 kr.

Målgruppe
Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen. Ud-dannelsesmålet retter sig primært mod operatører i produktionsvirksomheder.

Formål:
Du lærer at anvende metoder inden for f.eks. QRM (Quick Respons Manufacturing eller SMED-metoden, (Single Minute Exchange of Die) til at effektivisere omstillingstiden med henblik på at opnå mindre seriestørrelser samt kortere gennemløbstider og færre varer-i-arbejde.

Indhold:
Med baggrund i teoretisk viden og praktisk erfaring med produktionsflow, -processer og -udstyr, kan deltageren i samarbejde med kolleger: Anvende metoder inden for f.eks. QRM (Quick Respons Manufacturing eller SMED- metoden, (Single Minute Exchange of Die) til at effektivisere omstillingstiden gennem kortlægning og systematisering af indre og ydre opstillingstider med henblik på at opnå mindre seriestørrelser samt kortere gennemløbstider og færre varer-i-arbejde. Medvirke til at udføre gennemløbstidsmålinger, der inkluderer procestider, ventetider og lagerbeholdning og medvirke til at planlægge produktion via planlægningstavler, i en produktion med stor variation, eksempelvis produktion af prototyper og specialordrer samt lav volumen ordrer.

Undervisningsadresse

Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens Horsens



Kontaktinformation
Learnmark Horsens
Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark

Kursusadministration Learnmark Efteruddannelse
Telefon: +45 88163600
Fax: +45 88163601


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.186