23948sdkhjf

Praktisk anvendelse af Internet of Things

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Skanderborg Kommune
Periode(r)
1. oktober 2019

1. oktober 2019

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania åbner vidensvirksomheden DIS nu dørene til gratis kurser inden for digitalisering, automation, bestyrelsesarbejde, ledelse og projektledelse.

Det unikke samarbejde har til formål at styrke det lokale erhvervsliv i konkurrencen med stadigt stærkere konkurrenter fra både Danmark og udlandet ved at udruste dem med såvel konkrete værktøjer til digitalisering af produkter, produktion og processer som med konkrete værktøjer til at styrke organisationen og det ledelsesmæssige bagland. Vi ved, at digitalisering er kommet på dagsordenen i de fleste virksomheder, men også at det at få digitalisering til at virke i praksis er en stor mundfuld, især for de små og mellemstore virksomheder. Vi kan ikke helt fjerne denne pine, men vi kan med målrettet uddannelse gøre måltidet overskueligt og i de fleste tilfælde også dele det op i mindre bidder. 

Kursus:
Praktisk anvendelse af Internet of Things:

Allerede nu kan man i den lille/mellemstore virksomhed komme i gang med Internet of Things – vi vil på dette kursus sætte spot på hvordan man kan komme i gang og hvor man kan høste de første gevinster, uden at skulle have hverken en stor IT afdeling, eller en stor pengepung.

Praktisk: 
Kurset afvikles tirsdag den 1. oktober 2019 kl. 15-18 hos vidensvirksomheden DIS, www.d-i-s.dk.
Der vil være kaffe og kage til deltagerne, og efter kurset serveres en sandwich. Kurset er gratis, men der er et no show gebyr på 350 kroner, hvis man ikke møder op/melder afbud senere end to dage før kurset. Kurset følges op af fagmodulet ’Internet of Things i anvendelse’ (5 ECTS points modul) i vinteren 2020.

Undervisningsadresse

DIS - Ørstedsvej 10 - 8660 SkanderborgKontaktinformation
Dansk IngeniørService A/S
Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark

Lea Sleimann
Telefon: +45 23897519


Se hjemmeside
Se hele profilen

Send til en kollega

0.121