AMU-Vest, Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø Kursusnr.: 45818
Varighed: 3,0
Pris: kr. 372,00 Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg. Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne. Der lægges særligt vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder. Deltagerne kan anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion. Deltagerne kender til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kender de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning. Deltagerne kender gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Deltagerne kan efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kender betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer. Deltagerne kender til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.
Almen fødevarehygiejne
Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
17. december 2019
|
![]() |
19. december 2019
|
22. januar 2020
|
![]() |
24. januar 2020
|
11. februar 2020
|
![]() |
13. februar 2020
|
3. marts 2020
|
![]() |
5. marts 2020
|
17. marts 2020
|
![]() |
19. marts 2020
|
1. april 2020
|
![]() |
3. april 2020
|
21. april 2020
|
![]() |
23. april 2020
|
28. april 2020
|
![]() |
30. april 2020
|
12. maj 2020
|
![]() |
14. maj 2020
|
27. maj 2020
|
![]() |
29. maj 2020
|
17. juni 2020
|
![]() |
19. juni 2020
|
30. juni 2020
|
![]() |
2. juli 2020
|
7. juli 2020
|
![]() |
9. juli 2020
|
18. august 2020
|
![]() |
20. august 2020
|
9. september 2020
|
![]() |
11. september 2020
|
28. september 2020
|
![]() |
30. september 2020
|
13. oktober 2020
|
![]() |
15. oktober 2020
|
28. oktober 2020
|
![]() |
30. oktober 2020
|
10. november 2020
|
![]() |
12. november 2020
|
24. november 2020
|
![]() |
26. november 2020
|