23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Originale reservedele

Udløber
15. februar 2024

Originale reservedele sikrer mobiliteten. 

Med de originale reservedele, kan dine kunder altid træffe det ønskede valg, når det drejer sig om service og reparationer af deres bil.

I de originale reservedele til Volkswagen, Audi, SEAT og Skoda er samlet årtiers erfaringer i udvikling og produktion af dele både til nybilsproduktion samt til eftermarkedet, og byder samtidig på en række unikke fordele.

– Markedets højeste kvalitet.

– Optimal pasform.

– Et komplet sortiment bestående af mere end 650.000 reservedele.

– Altid 100% fokus på sikkerheden i form af meget omfattende produkttest.

Godt for dig, og dine kunder. 

Ikke kun i kvaliteten, men også i reparationstid og ikke mindst de samlede driftsomkostninger, er der noget og hente ved de originale reservedele.

Alle dele er udviklet specielt til de enkelte modeller, og du er derfor altid sikret den bedste pasform samt kombatilitet i samspil med bilens øvrige komponenter, dette reducerer muligheden for beskadigelse af bilens lak, kunststof og gummi – eller endnu værre, korrosion der kan opstå som følge af at der benyttes forkerte kølevæskeadditiver eller reservedele der ej er optimeret til det pågældende køretøj.

-Og ikke mindst for dine mekanikere…. 

Desuden kan du drage fordel af de nyeste tekniske fremskridt i de nuværende serieproducerede køretøjer, da erfaringerne fra disse, straks anvendes på de originale reservedele.

Så du er altid sikret reservedele af den allerhøjeste kvalitet, med den bedste pasform samt den længste levetid. Det er vi sikre på at du, dine kunder samt mekanikere kender værdien af.

Semler 

Semler
Park Allé 355
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27268188
P nummer: 1019262746

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047