23948sdkhjf

Design og Innovation (Netværk)

Tilbydes
Udløber
11. oktober 2022

Står du i spidsen for design og innovation i din virksomhed? Bliv en del af DI’s netværk og få viden og inspiration til at skabe en innovativ kultur i hele virksomheden.

DI’s netværk for Design og Innovation er til dig, der har det strategiske ansvar for designprocessen i virksomheden. I netværket vil du møde personer fra mange forskellige virksomheder – store som små – der har det tilfælles, at de står for at skabe og drive innovation i virksomheden.

Vi skaber rammen for nytænkning
I dette netværk kan du blive del af en gruppe mennesker, som inspirerer hinanden til at tænke anderledes og prøve nye ting af. Vi skaber rammerne om innovation i en bredere forstand, og sparrer med hinanden om, hvordan vi kan gøre nye ting i praksis.

På netværksmøderne har vi fokus på designprocessen og designtænkning, så vi centrerer temaerne om spørgsmål som: Hvordan passer design ind i en udviklingsorganisation? Hvordan kan vi bruge design til at forstå kundens behov? Og hvordan overfører du viden fra produktdesign til serviceydelser? 

Vær på forkant med nye trends
På netværksmøderne vil du få oplæg fra eksperter inden for design, innovation og forretningsudvikling. Vi diskutere nye trends og hvordan, vi i praksis kan arbejde med det i virksomheden. Temaerne udvælges på baggrund af netværksmedlemmernes ønsker og behov, og der afsættes tid på møderne til at erfaringsudvikle og netværke med de andre medlemmer. Eksempler på temaer kan være brand experience, design thinking, cirkulær økonomi, VR, AR, Big data, bæredygtighed, grøn omstilling og meget, mere. 

Det får du:

  • Inspiration og sparring til design, innovation og forretningsudvikling
  • Et stærk netværk på tværs af store og små virksomheder i din region
  • Viden om nye teknologier og trends i samfundet
  • Kvalificeret, faglig sparring omkring dine konkrete projekter
  • Viden om nye metoder, du kan bruge i din virksomhed
  • Adgang til DI’s webinarrække ”Net Talks” og webinarer om faglige temaer

Eksempler på afholdte temaer:

  • Tivolis verden og Dansk Design Center
  • Designudvikling under forandring v. DEIF A/S og Umeå Institute of Design
  • Forretningsudvikling og kultur v. Leo Innovation Lab

Målgruppe
Netværket henvender sig til dig, der har det strategiske ansvar for innovation og design. Du er f.eks. designchef, innovation manager, global product manager, adm. direktør eller lignende.

Læs mere om netværket på DI's hjemmeside.
Udbyder
DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark

Hanne Merete Lassen
Telefon: +45 3377 3377


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.204