23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Netværk for ejerledere

Udløber
15. november 2023

Er du ejerleder i en SMV? Få sparring til at udvikle din forretning, strategi og ledelse i DI’s professionelle netværk for ejerledere.

Som ejerleder sidder du ofte i en position, hvor der er mange særlige hensyn og behov, som skal overvejes. Mange af udfordringerne er de samme som andre virksomheder, men foruden disse har ejerlederen en meget speciel tilknytning til virksomheden på godt og ondt. Ejerlederen kender virksomheden bedre end nogen andre, men det kan somme tider også gøre det svært at give slip på grebet.

Med dette netværk tilbyder DI et professionelt rum, hvor ejerledere i fælleskab kan inspirere, løfte og sparre med hinanden, når det kommer til deres operationelle og daglige opgaver..


Tilmeld dig DI's ejerlederuddannelse


Skab værdi i din virksomhed

Medlemmerne i netværket er med til at sætte dagsordenen for hvert møde, så der er fokus på netop det, som skaber værdi i deres virksomhed. Eksempler på temaer kunne være generationsskifte, bestyrelse, rekruttering, digitalisering, bæredygtighed, investorer og motivation af nøglemedarbejdere.

Eksempler på temaer

  • Generationsskifte (skat, økonomi, personlige værdier, give slip på virksomheden)
  • Bestyrelse (professionel bestyrelse, værdibaseret, kompetencer kontra pris)
  • Rekruttering (udfordringer når andre faglige kompetencer end egne skal ansættes, andre persontyper, engagement i virksomheden, pris m.m.)
  • Virksomhedens udviklingstrin (hvilken ledelsesstruktur, delegering, strategier trin for trin)
  • Digitalisering – fokus på ”can do” og ikke ”nice to do”
  • Miljø og bæredygtighed – fra bundlinje til filantropi
  • Motivation af nøglemedarbejdere
  • Investorer (Hvad kigger de på? Hvordan gør man sig klar?)Tilmeld dig DI's nyhedsbrev med kurser og uddannelser inde for ledelse


Sådan foregår det
Vi mødes fire gange om året. Møderne foregår på de virksomheder, som er repræsenteret i netværket. Et af årets møder efterfølges af en middag. 

Netværksmøderne faciliteres af en kompetent konsulent fra DI. Det er facilitatorens opgave at sikre stabile rammer for netværkets møder og at give kvalificeret med- og modspil, for at netværket skaber viden og værdi for medlemmerne.

Ud over de faste netværksmøder afholder vi løbende eksklusive arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i.


Regional opdeling

I Dansk Industri er de faglige netværk regionalt opdelt, således at du har mulighed for at vælge et netværk, der mødes i dit nærområde.

Netværk for ejerledere har mulighed for deltagelse i følgende områder: 

Sjælland
Fyn/Sydjylland

Læs mere og tilmeld dig her: DI's netværk for ejerledere

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Send til en kollega

0.078