23948sdkhjf

Inventar til butik, kirker og museum og fremstilling af messeinventar

Tilbydes
Udløber
8. november 2034

Vi er specialister indenfor traditionelt snedkeri. Ud over at lave prototyper og producere møbelserier, har vi mange års erfaring i ideudvikling og produktion af butiksinventar og ikke mindst smukke og langtidsholdbare løsninger til kirke- og museumsinventar.

Vi arbejder tæt sammen med både arkitekter og menighedsråd/museumsudvalg for at få de bedst mulige løsningsforslag, men også med vores viden om produktionsrammerne og omkostninger. Vi ønsker et godt samarbejde med arkitekter og indretningsarkitekter for sammen at finde gode og spændende løsninger til kunden.

Samtidig bestræber vi os på at leve op til de krav og regler der er for ombygning og restaurering. Vi optræder med ansvarsfuld karakter og med almindelig respekt for det pågældende steds normer og skikke. Vi leverer høj kvalitet af håndværk der gør at inventaret holder mange år ud i fremtiden.

Firmaet har styrke i at kunne være medskaber og sparringspartner til løsninger af forskellige opgaver, ring og få en uforpligtende snak eller se vores

hjemmeside

.
Udbyder
F.K. Møbeldesign A/S

F.K. Møbeldesign A/S
Sigvej 2, Vinding
7550 Sørvad
Danmark

Peter Kragelund
Telefon: +45 97438148
Fax: +45 97438570

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188