23948sdkhjf

Rådgivning om farvemåling

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Farven er meget vigtig for et emnes optiske indtryk, og der er mange grunde til at måle farver. F.eks. for at opnå ensartethed i produkter, hvor flere dele skal passe i farven, samt for at give produktet en identitet gennem farven.

Der er mange industrier, hvor farver indgår som en vigtig del af produktionen: emballage, plastik, maling, tekstil, beklædning, trykkeri, grafik, redskaber, biler og møbler. Alt dette er ting, for hvilke farven spiller en stor rolle, og forbrugerne stiller større og større krav til netop farverne.

Ofte beskrives farven ud fra RAL-farvesystemet og måles i forhold til RAL-farverne. Det menneskelige øje opfatter farver forskelligt fra person til person, og det er praktisk talt umuligt at teste farver manuelt. Derfor er det vigtigt at have et objektivt system til farvemåling.

Farven kan vurderes visuelt i et lysskab, instrumentalt med stationære eller håndholdte farvemålere og online med optiske sensorer på en proceslinje.

Strenometer ApS har eksperter, der kan rådgive om alt i forbindelse med farvemåling og farveformulering, og vi tilbyder en komplet serie af farvemålingsprodukter til farvefremstilling og kvalitetskontrol.
Udbyder
Strenometer ApS

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Danmark

Kim Graessler
Telefon: +45 45 95 07 00

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.127