23948sdkhjf

Ved du, hvordan du vælger de rigtige bæredygtige løsninger?

Tilbydes
Udløber
4. februar 2022

Hos den landsdækkende elinstallatørvirksomhed EL:CON A/S rådgiver vi om og skaber energireducerende løsninger til erhvervslivet, industrien og det offentlige Danmark - godt hjulpet på vej af teknologi og digitale services. 

Vi tilbyder blandt andet et grønt energitjek af jeres bygningsdrift, så I får det rette grundlag at træffe bæredygtige beslutninger på. 

Så er du ansvarlig for bygningsdrift eller for at finde gedigne energibesparelser på din arbejdsplads, så er vores grønne energitjek som skræddersyet til dig - vi laver et grønt energitjek af bygningsdriften, så du får overblik og det rette grundlag at træffe bæredygtige beslutninger på. Med overblikket i hånden kan du nemlig finde ud af:

  • De mulige besparelser
  • Hvordan I opnår bedre komfort
  • Hvordan I opnår bedre bygningsdrift

Et grønt energitjek forgår i tre trin startende med et energi-interview efterfulgt af dataanalyse og rapport.

Trin 1. Energi-interview 
Vi mødes med jer og afklarer udfordringer og behov.  I giver os adgang (med virksomhedens NemID), så vi kan trække forbrugsdata på bygningens elforbrug for de sidste par år. Øvrig forbrugsdata for gas, vand, fjernvarme etc. kan leveres ved siden af.  Vores fageksperter foretager desuden en fysisk screening af bygningen.

Trin 2. Dataanalyse 
På baggrund af interviewet, de indsamlede data og den fysiske screening laver vi en energianalyse.  Vi benchmarker op mod nøgletal for sammenlignelige brancher og bygninger. Finder vi uforklarlige udsving under analysen, kan det være nødvendigt i en kortere periode at opsætte yderligere målekomponenter.

Trin 3. Rapport 
Vi fremlægger analysen for jer, og I får en rapport med resultaterne og vores anbefalinger til forbedringer. Med rapporten får I overblik over tingenes tilstand og fokus på det skjulte ressourcespild i bygningen. Vi giver jer også indsigt i løsninger og muligheder for langsigtede besparelser afstemt jeres behov.

Læs mere om EL:CONs

løsninger til intelligente bygninger her
Udbyder
EL:CON A/S

EL:CON A/S
Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark

EL:CON A/S
Telefon: +45 7266 7000

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141