23948sdkhjf

eftersyn af elinstallationer og elektriske systemer

Tilbydes
Udløber
9. december 2021

Grundig rengøring af tavler
Vi foretager gerne en grundig rengøring af eltavler. Hovedtavlen vil med tiden blive belagt med skidt. Det er vigtigt at få den rengjort, så den er sikker og nem at bruge.

Megger test
Når vi foretager et eftersyn af eltavler og elinstallationer om bord på et fartøj, kan vi foretage en Megger test. Med en Megger test kontrollerer vi hele skibets elinstallation for jordfejl, og om der er vand i systemet. Derudover kontrollerer vi også, om isolationen opfylder de krav, som klasseselskaberne stiller hertil.

Termografering
Med termografering kan der sikres at komponenter fungere korrekt og forbindelser er korrekt monteret, og vi udfører termografering af alle typer el-tavler og elektriske komponenter.Derved undgår man udgifter for eventuelle driftstop samt giver mulighed for forebyggende vedligeholdelse.

Det er således en grundig gennemgang af elinstallationerne, som er med til at sørge for, at alt el på anlægget fungerer upåklageligt – og endnu vigtigere, at alle kan udføre deres arbejde sikkert.

Finder vi fejl
Hvis vi under testen finder fejl i elinstallationen, kan vi selvfølgelig også udbedre fejlene. I dialog med vores kunder finder vi altid den bedste løsning. Hvis fejlen kan repareres, så reparere vi den altid – Vi vil aldrig foreslå nye elinstallationer, hvis vi kan finde en billigere og holdbar løsning for vores kunder.

Skal vi give et uforpligtende tilbud?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 94 35 91 eller mail

info@marine-el.dk

.
Udbyder
Marine El A/S
Læssevej 14
9850 Hirtshals
Danmark

Lars Nielsen
Telefon: +45 98943591

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.204